Следвайте ни

Увеличават общинските охранители на Гребната за уикенда

viber icon

Във връзка със зачестили опити за навлизане на хора на Гребната база Община Пловдив напомня на гражданите, че със заповед на министъра на здравеопазването от 20 март затворени за посещение са парковете, градските градини, спортни и детски площадки и съоръжения на открити и закрити обществени места. За град Пловдив това се отнася допълнително и за разходки и спортуване на тепетата, Гребна база, Лаута.

"Призоваваме гражданите да спазват разпорежданията на Националния кризисен щаб, да проявят търпение и да не посещават забранените места", заяви директорът на ОП "Общинска охрана" Димитър Палашев. Той не скри огорчението си от грубо и обидно отношение на граждани към служителите на общинското предприятие, каквото се наблюдава в последните дни.

"Нека хората знаят, че ние ще продължим да изпълняваме служебните си задължения и да следим за обществения ред", допълни той.

В тази връзка през уикенда допълнително шестима служители ще дежурят на Гребната база. При нужда ще се търси и съдействие от "Общинска полиция" и Второ районно управление.

Община Пловдив призовава гражданите да останат вкъщи, да не излизат навън, ако не е наложително, както и да не предприемат неоснователни пътувания извън града.  

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?