Следвайте ни

Управителят на МБАЛ "Свети Мина" влиза доброволец в COVID-отделението

Управителят на МБАЛ "Свети Мина" влиза доброволец в COVID-отделеннието

viber icon

Управителят на МБАЛ "Свети Мина" в Пловдив проф. д-р Петър Петров влиза утре като доброволец в отделението за лечение на болни от COVID-19 в болницата, която ръководи.

Новината съобщи самият той.


"Взех това решение поради кадровия дефицит на отделението, както и на липсата на подкрепа отвън. Освен това неговата дейност се нуждае от по-добра координация. Получил съм  разрешение от дирекция "Здравеопазване" на община Пловдив. Това няма да повлияе на цялостната ми дейност по ръководството на болницата", заяви проф. д-р Петър Петров. Той добави, че се надява антителата, което е изградил в организма си от лятото, когато се срещна с коронавируса да му помогнат в битката с опасната зараза и няма притеснения.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Голям майтап

Голям майтап

26.10.2020 | 16:46

И в нашта фирма е така кът няма шифори дет да ги лъже че няма пари шефа се качва сам да си кара камионите Голяма реклама му напрайхте на този тюфлек Нема що Съга некой ша са засили ли към тази болница Лично аз НЕ

Отговори
4 2
Късмет

Късмет

26.10.2020 | 16:26

Дано имате последователи! За съжаление огромна част от лекарите искат само финансовите облаги,без риска. Превърнаха се в търговци на човешки животи!

Отговори
4 3
Иван

Иван

26.10.2020 | 15:34

Браво

Отговори
7 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?