Следвайте ни

Тревога в Карлово: Ученик със съмнение за COVID-19

viber icon

Ученик  от СУ "Васил Левски" в Карлово е със съмнение за коронавирус. Това съобщиха от ръководството на учебното  заведение. Ето неговото обръщение:

Уважаеми ученици и родители,

Във връзка със случай на съмнение за ученик от 12 в клас, заразен с COVID-19, Ви информираме, че на ученика не е направен PCR тест, т.е. не е диагностицирано заболяване. При констатиран положителен резултат от PCR тест, РЗИ – Пловдив ще направи предписание за начина на провеждане на учебния процес и за лицата, които ще бъдат поставени под карантина. На този етап няма подобно предписание, което означава, че учебните занятия продължават да се провеждат присъствено за всички ученици, при спазване на всички противоепидемични мерки.

При получаване на нова информация, ще ви уведомим своевременно.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Е и

Е и

23.09.2020 | 19:47

Всеки може да се зарази,защо го превръщате в сензация?Оставете децата на мира!Спрете да ги тъпчеха!

Отговори
1 1
Д.ИВАНОВА

Д.ИВАНОВА

23.09.2020 | 19:26

Докарахте ни до просяшка тояга,здравеопазването е в колапс,хазната празна,оставете децата ни да бъдат грамотни и образовани !

Отговори
2 1
Д.ИВАНОВА

Д.ИВАНОВА

23.09.2020 | 19:21

Стига с този ковид19 в училищата ! Опитвате се да наложите дистанционно образование с "невидими учители" и тотално неграмотно поколение !

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?