Следвайте ни

Тревога! Сбъдва се най-страшният кошмар на ген. Мутафчийски

viber icon

На път е да се сбъдне най-големият кошмар на ген. Венцислав Мутафчийски, че болниците могат да бъдат претоварени до изнемогване.

Притеснението идва от продължаващото нарастване на броя на новозаразените с коронавирус у нас. За съжаление се наблюдават няколко негативни тенденции. Според най-новите данни над 900 са хората, които са хоспитализирани, а от тях над 50 са в интензивните отделения. Припомняме, че само до преди ден това число бе доста по-малко - около 30. Освен това оздравелите през изминалите 24 часа са 4 пъти по-малко от новозаразените, което прави активните случаи към момента над 5500.

Да бъдем разумни и да носим маски във всички затворени пространства - само те могат да са бариера срещу страшния вирус, призова в четвъртък генерала по време на първия възобновен брифинг на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса у нас.

Коментари (4)

Граматиков

Граматиков

05.10.2020 | 05:26

Пак се сетиха, че инвестираха доста в този ковид иди-т и го изкараха наяве.

Отговори
4 0
Годжи

Годжи

05.10.2020 | 00:43

Самият палячо-генерал,преди да му пуснат светлините на прожекторите,пееше друга песен. Марица, намерете негово интервю, в което казва съвсем други неща за короната.......демек няма страшно. Но изведнъж иде хала....

Отговори
5 6
Ген.Годжи

Ген.Годжи

05.10.2020 | 00:40

Ако взема да питам,познат лекар,колко пациенти има в реанимация на неговата болница,ще науча,че партенката Ковид успешно се прилага в повечето страни. В пресата се появяват монтирани кадри,реално журналист няма как да влезе в Ковид отделение.

Отговори
5 5
СПРЕТЕ ЛЪЖИТЕ

СПРЕТЕ ЛЪЖИТЕ

04.10.2020 | 22:32

СБЪДНАЛО СЕ Е НА БАБА ВИ ХВЪРЧИЛОТО. ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ, А ТЪПИЯТ ВИ ВЕСТНИК СЕЕ ПАНИКА И ЛЪЖИ. МУТАВЧИЙСКИ Е ОТ ПОРОДАТА НА ПРОДАЖНИТЕ И ЛАКОМИ ЗА ПАРИ ДОКТОРЯ. МНОГО ЖАЛКО. И ТОЙ НЯМА ДА СПРЕ СПРАВЕДЛИВИЯ ГНЯВ НА ХОРАТА.

Отговори
9 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?