Следвайте ни

Тръмп отсече: Задържането на бизнеса ще убие повече, отколкото коронавирусът

viber icon

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обмисля мерки за възобновяване на американската икономика, въпреки бързото разпространение на силно заразния коронавирус и подготовка на болниците за покачване на смъртната вълна, свързана с вируса, съобщи Ройтерс, цитиран от мениджър.нюз.

Според американския президент продължителното задържане на бизнеса и индустрията могат да доведат до повече смъртни случаи, отколкото пандемията от COVID-19.

"Не можем да позволим лечението да бъде по-лошо от проблема. Ще спасим американските работници. Ще спасим нашите американски компании - и малки, и големи. Това е медицински проблем и няма да го превърнем в дълготраен финансов проблем - каза Тръмп. - Икономиката ни ще излети в небесата след тази криза.”

През следващата седмица завършва 15-дневният срок на ограничения, наложени от американското правителство, включително и върху пътуванията, с цел ограничаване на разпространението на коронавируса. "В края на 15-дневния срок, ще направим важно решение в каква посока искаме да тръгнем”, обясни американският президент.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ха ха

Ха ха

24.03.2020 | 16:33

И какво стана сега, едно мислехте, а друго се получи. Сега ще върнат е попарата барабар с целия Свят.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?