Следвайте ни

Топ кардиологът проф. Генчо Начев: COVID-19 e биологично оръжие

viber icon

COVID-19 се оказа биологично оръжие, защото нанася сериозни поражения. Такова сравнение направи  директорът на УМБАЛ "Св. Екатерина" проф. Генчо Начев в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Начев заяви, че коронавирусът е  е нещо, с което светът се сблъсква за първи път.

„Това ми напомня и за свинския грип, но мащабът и сериозността на усложненията, високата смъртност са по-различни от преди. Вирусът има две действия върху сърцето. Като резултат се получават ритъмните нарушения. Сърцето е първият орган след белия дроб, който се уврежда. Има хора, които на първия месец нямат никакви оплаквания, има и такива, които след 6-ия месец се оплакват. Докато си болен, трябва задължително да има антиколаголант", обясни той и уточни, че не се е ваксинирал, тъй като е преминал през вируса. 

„Малката изненада беше, че се разболях аз. Голямата изненада беше, че го прекарах много тежко. Аз имах самочувствието, че живея здравословен начин на живот. Това доказа, че ние нищо не знаем за този вирус. Нужно е време, нужни са едни обстойни изследвания на базата на проследяване на голям брой хора, за да получим представа как действа този вирус. За мен специално вирусът е лабораторен", коментира още проф. Начев в студиото на БНТ. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

Браво Докторче Не само лекуваш сърца Но имаш и сърцеев

Браво Докторче Не само лекуваш сърца Но имаш и сърцеев

28.02.2021 | 15:31

А да попитам за един приятел Чий са медийте от който се раздухва ковид истерията Пойнтересувайте се колко струва една минута телевизионо време за да ви облъчват с часове еврейската пасмина с Ковид истерията си Направете сметка каква печалба очакват в световен план Това са срутени пазари Това са загуба на контрагенти с който дълги години си работил Това са загубени клиенти Работни места Фалирали фирми Фалирали семейства който за да оцелеят трябва да отидат при свойте палачи еврейската банкерска пасмина да просят заеми И смятате ли че те ще се спрат само с тази забъркана в лаборатория пандемия В лабораторията им наречена Давос Били елита на света Щом ходят на тоалетна значи не са елит Щом са смъртни значи не са елит Кой ги направи елит Ние с робското си мълчание С това Това било законно Това Не А кой пише законите Кой създава правилата на играта Кой създаде третия пол Бог или вие Божийте чеда в който Бог е във вас Защо допускате Сатаната да ви казва кое е вярното

Отговори
3 6
вирус няма

вирус няма

28.02.2021 | 14:05

Глупаци вирус няма, има най-обикновен грип, който всяка година върлува. Благодарение на медиите се раздуха така яко, че се получиха кризи във редица сектори, видиш ли това е супер страшен вирус едва ли не. Генералчето две седмици преди да изценират кризата във България се издаде яко, че това е най-обикновен грип при гостуването си про Жени Марчева, ама после го хванаха за гушата, как може да говори така и да им проваля плановете.

Отговори
7 9
Габи

Габи

28.02.2021 | 14:02

Важно е, че сега китайската търговия с маски и други предпазни средства върви и никой държавник не иска да види истината.

Отговори
7 1
Д-р Чирков

Д-р Чирков

28.02.2021 | 13:57

Беше казал същото. Светла му памет!

Отговори
8 0
Д-р Чирков

Д-р Чирков

28.02.2021 | 13:54

Беше казал същото. Светла му памет!

Отговори
6 1
Батко

Батко

28.02.2021 | 13:35

А, добър ден!

Отговори
8 0
ТониБонбони

ТониБонбони

28.02.2021 | 12:27

Браво тончо

Отговори
9 1
Ами

Ами

28.02.2021 | 12:06

Как ще знаете за вируса като медицината винаги се движи със закъснение. Гоните следствието а не причините.

Отговори
9 4
Браво Начев

Браво Начев

28.02.2021 | 12:05

Това доказва ли,че има конспиративна дейност на фармацевтичната мафия. Сега пак ли ще сочим с пръст инакомислещите човеци?

Отговори
21 1
лекар

лекар

28.02.2021 | 12:45

Професорът едва прескочи трапа на ковида. Но всеки чува това, което иска.

Отговори
8 2
MOLI

MOLI

28.02.2021 | 14:13

КЪДЕ ГО ЧУКАШ,КЪДЕ СЕ ПУКА!!!КАКВО ГОВОРИ ЧОВЕКА,ТОЗИ КЪДЕ ОТИВА.ВСИЧКО ИЗВЪН ТОВА,КОЕТО КАЗВА ПРОФЕСОРА Е ПОЛИТИКАНСТВАНЕ!!!

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?