Следвайте ни

Тези две ковид ваксини може да осигурят доживотен имунитет

viber icon

Възможно е ваксините на Pfizer и Moderna, които са направени по иРНК технология, да осигурят дълготраен или дори доживотен имунитет. Това показва ново проучване, съобщава престижното издание "Ню Йорк Таймс".

В становището на учените се казва, че имунизираните с тези препарати може да не се нуждаят от бустери, стига вирусът и неговите варианти да не се развиват много над сегашните си мутации.

Проучването не е обхванало векторната ваксина на Jansen, но очакванията са, че имунитетът, който тя дава, да е по-малко дълготраен, в сравнение с този от иРнк ваксините.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

И що е тази агресивност отвратителна

И що е тази агресивност отвратителна

28.06.2021 | 23:02

Е я къто съм на 81 гудина до живот кък да го разбирам До 181 година ли ми гарантира или още два три месеца Ко нещо е този термин до живот Ами един 20 годишен наркоман като се лепне като гербова марка в някой електрически стълб Ко шъ пишат в некролога му Умрял ваксиниран ли Язък за ресурса Язък за ваксината Язък за чифутската рекламна кампания Чувяка умрял млад ваксиниран Умрял щастлив че е напълнил със своята БЕЗПЛАТНА лепта от Държавния бюджет ваксинирайки се Това ако не е смешно Си е направо трагично

Отговори
12 4
Дори за тези

Дори за тези

28.06.2021 | 20:30

Които идват от Марс

Отговори
8 5
Дори за тези

Дори за тези

28.06.2021 | 20:29

Които идват от Марс

Отговори
3 3
Минутка за реклама

Минутка за реклама

28.06.2021 | 20:28

Със сигурност ще осигурят липса на имунитет. Марица преди да рекламирате ГМО суспензията, поразровете се и вижте, дали вредите от т. н. Ваксини не са повече от някакви химерни ползи. Проверете и как така и двете фирми изведнъж решиха, че Нещото дава ефект. Пфайзер имат солени глоби за лъжи, Модерна е едва 10 на пазара без нито една създадена ваксина. Не пишете глупости.

Отговори
18 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?