Следвайте ни

Тестовете на полицаите са готови! Ето има ли заразени

viber icon

Сред пробите за коронавируса от изследваните до този момент полицаи в болницата на МВР няма положителни резултати.  Тестовете ще продължат и в следващите дни, съобщава БНР.

Изследването на служители на МВР, които са една от най-рисковите групи, започна вчера. В рамките на деня са изследвани близо 50 полицаи и никой няма положителен тест.

Близо 800 са издадените актове в цялата страна от патрулите на полицията на хора, които се разхождат в паркове и градини. Всеки един е на стойност 5000 лв. Около 370 са досъдебните производства у нас заради нарушена карантина. Най-често става дума за хора, самоволно напуснали адреса си, въпреки че имат забрана за това.

От МВР напомнят, че ще продължат с обиколките по парковете. За момента няма сериозни инциденти по КПП-тата на областните градове у нас. От полицията напомнят на хората да носят по няколко попълнени декларации, тъй като е нужно да остават копие на всеки пункт. Служебните бележки от работодател остават в пътуващите, но е по-добре да имат копие и от този документ, ако случайно им бъде поискано.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?