Тарикати в Пловдив: Ползват изборните комисии за ваксина без ред

След като им поставят инжекцията, хитреците уведомяват партийните щабове, че се отказват да ходят в секциите на 4 април

Тарикати намериха нов начин да се вредят за ваксина. Те се записват за участие в  секционните избирателни комисии по покана на партии и коалиции. Членовете на СИК се имунизират с предимство и 1700 в Пловдивско вече получиха първа инжекция. Веднага след като бъдат ваксинирани обаче, хитреците уведомяват партийните щабове, че се отказват да ходят в секциите на 4 април. Номерът става все по-популярен, което обаче рискува да провали идеята членовете на изборните комисии да бъдат застраховани срещу заразяване. 

В Пловдив и областта са сформирани общо 980 секционни комисии, в които са ангажирани 7678 души. Членовете са назначени още миналия месец от кметовете на общините по предложение на парламентарно представените партии и коалиции, след което списъците  за имунизация са изпратени на РЗИ - Пловдив.  

Председателят на 16-а РИК - Пловдив Илиан Иванов каза, че до момента имат 30-40 замени. Засега обаче няма информация в кои случаи има отказ от участие в СИК след получена ваксина. Това няма как да се засече, защото от здравната инспекция не подават данни в РИК кои от членовете са имунизирани. „Изпращаме до РЗИ само промяна в състава на СИК, когато една или друга партия иска замяна”, обясни Илиан Иванов.  

„Всеки ден се подават заявления за замяна на един или друг член на СИК, потвърди и Дарина Тодорова, председател на 17-а РИК за Пловдивска област.  Тя не изключи, че е възможно някой да използва участието в секция за имунизация, но подчерта, че няма как да се провери и да се докаже.

Затова замените в областната РИК ще се правят в края на март. Тогава обаче трябва да се сформират и допълнителни секции в здравни заведения и за носене на урни в домовете на карантинирани и на хора с увреждания.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
10 коментара
Банкова

Банкова

11.03.2021 | 07:08

Долу партийните мафии! Партиите - ОПГ

Отговори
0 0
Повечето

Повечето

10.03.2021 | 16:28

Заради вреждането с Пфайзер ваксината са го направили, защото иначе им се полага Астра Зенеката. Не е толкова заради реда, колкото заради вида ваксина.

Отговори
1 1
Лентяй Рентиери Тарикати еврейски само

Лентяй Рентиери Тарикати еврейски само

10.03.2021 | 16:15

На тези опашки няма нито един Българин Само еврейски тарикати лентяй рентиери Българина няма време да виси за глупости Той не може да дигне глава от работа

Отговори
0 0
Тарикат амеба Нов раздел в биологията Трактат за докторат

Тарикат амеба Нов раздел в биологията Трактат за докторат

10.03.2021 | 14:13

Е кре....тен Как амеба безмозъчна ще се нареди ТАРИКАТСКИ да се ваксинира А безмозъчните двукраки знаем кой са Ония еврейски гниди с тарикатските им номера

Отговори
3 4
Дума дупка не прави Ама в дупка ще ви вкара Наглеци

Дума дупка не прави Ама в дупка ще ви вкара Наглеци

10.03.2021 | 13:40

В деня който чествате спасението си от Българския народ да плюете срещу него наричайки го тарикат е висша форма на наглост Тарикати сте вие и коментарийте ви го показват Кога сте честни в своята благодарност към домакина на този Български дом в който сте се насадили като пет пари в кесия Скоро много скоро ще бъдете изритани като мръсни котета от ТАРИКАТА Българин А не от УМНИЯ Българин Кой всъщност ви спаси ТАРИКАТА или УМНИЯ Българин

Отговори
4 8
Ганьо

Ганьо

10.03.2021 | 13:27

Ганьо си е Ганьо! За гова сме на този хал! И за сметка на кой са се ваксинирали така наречените тарикати? Извинете,но това са просто амеби без грам мозък. Който е учил знае,че едноклетъчните нямат мозък.

Отговори
8 3
Хайде де

Хайде де

10.03.2021 | 12:03

И защо да са тарикати? Замислете се! Държавата излъга целия народ, че за всеки ще има ваксина, че даже и избор на такава! И накрая какво? Всички страни ваксинираха, след лекарите, приоритетно възрастното си население, нашите управници (на държавно и местно ниво) започнаха със себе си, при това с Пфайзер, а за народа каквото остане. Народът тарикатее, защото живее в държава на лъжливите управници !

Отговори
10 11
ГОЧО

ГОЧО

10.03.2021 | 11:48

ТРИТЕ ОТВРАТИТЕЛНИ КАЧЕСТВА НА СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРИН СА: 1.БАБАИТЛЪК 2.ТАРИКАТЛЪК 3. ЗАВИСТТА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ПРОИЗВОДНИ НА ТЕЗИ ТРИ.ПРИМЕРНО: НАНАСЯНЕ НА ПОБОЙ, ГРАБЕЖ ИЛИ ИЗПРЕВАРВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕ НА МПС НА ЗАБРАНЕНО МЯСТО-БАБАИТЛЪК ЧИСТА ПРОБА. ВОЗЕНЕ В АВТОБУС БЕЗ БИЛЕТ, НЕПЛАЩАНЕ НА РАЗНИ РАЗНОСКИ В ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ С ГОДИНИ -ТИПИЧЕН СЛУЧАЙ НА ТАРИКАТЛЪК. НЯКОЙ КАРА НОВА ЛЕКА КОЛА И ТОВА Е ВИДНО ОТ САМАТА КОЛА-ЛЪСКАВА,С НОВИ ГУМИ,ЛИЧИ СИ И СЛЕД КАТО СИ ПАРКИРАЛ ВИДИШ,ЧЕ НЯКОЙ ТИ Е НАДРАСКАЛ КОЛАТА НА ШИР И ДЛЪЖ-ТИПИЧЕН СЛУЧАЙ НА ЗАВИСТ. ИЗВОД-ВСЕКИ ДА СЕ ЗАМИСЛИ ДАЛИ НЕ ПОПАДА В НЯКОЯ ОТ ТЕЗИ ТРИ ГРУПИ И АКО ПОПАДА,ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ,АКО ТРЯБВА И ТЕГЛИЛКИ/СМЯХ/.

Отговори
15 2
Галя

Галя

10.03.2021 | 11:28

Ей, и на Луната тарикатите ще идат по втория начин. Нищо не ги спира

Отговори
13 0
bam

bam

10.03.2021 | 10:51

Тц,тц.. българска работа.

Отговори
13 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?