Следвайте ни

Тъжна вест! COVID-19 уби ръководен кадър на БНТ-Пловдив

viber icon

Коронавирусът уби ръководен кадър на БНТ.

Ръководителят на студийния комплекс на БНТ Пловдив инж. Коста Янков е починал вчера след усложнения от коронавирус. Тъжната вест бе съобщена от държавната медия.

"На 25.10.2020 ни напусна инж. Коста Янков, ръководител на студийния комплекс на БНТ Пловдив. Непоносима, страшна за осмисляне е новината, че обичаният ни колега и приятел буквално беше пометен от COVID19. Преди две седмици той се усмихваше, търсеше решения, имаше планове, мечти – за модернизиране на студиата. Така че един ден да имаме онази телевизия, която вътре в нас заедно обичаме и търсим. Един компетентен и качествен професионалист, човечен и позитивен, и най-сетне: естествено добър човек! Комбинация от лични качества и професионални умения – все по-дефицитни в дните ни. Момчетата от неговия екип казват за него : “златен“. Свързва ги не просто работа, а приятелство и близост, която за някои започва през 90-те години на миналия век, откогато Коста Янков е част от екипа на БНТ Пловдив. Нищо няма да притъпи болката и празнотата след него за прекрасното му семейство, на което изказваме дълбоки съболезнования. И искаме да им кажем : в тишината и болката след Коцето това „златен“ е неговата безусловно светла диря! Трагедия е, че си тръгна без време, ще липсваш много. С теб завинаги, Коце – голям, светъл Човеко!", се казва в съобщението на БНТ.

Поклонението пред инж. Коста Янков ще бъде на 28 октомври от 12.00 часа на Централни гробища – Пловдив.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

1475

1475

27.10.2020 | 12:42

Мислех си коронавирусът убива хора, а то започнал и ръководни кадри. Съболезнования за близките, на които им е най-тежко в този момент! А за некадърността на журналистите като че ли всичко е казано. Май и те като статуквото трябва да бъдат изринати .

Отговори
2 0
БНТ фен

БНТ фен

26.10.2020 | 22:45

Съболезнования на близките

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?