Следвайте ни

Таен документ: Китай укрил информация за пандемията на 4 нива

viber icon

Вътрешен документ хвърля нова светлина върху пандемията и Китай. На много места циркулира информацията, че Китай не е уведомил света за опасността от коронавируса и за мащабите на пандемията. В резултат на това нито една държава не беше готова да се изправи срещу заразата, съобщава The Epoch Times.

Екип за превенция на епидемията от провинция Хъбей отново потвърди прикриването. Този път като доказателство е приложен вътрешен документ, разработен за градовете и областите.

Потискането на информацията се извършвало на четири нива:

- медицинският персонал е подценил реалния брой случаи;

- в жилищните общности данните били фалшифицирани, за да се получи статут на „квартал без епидемия“;

- пациентите се опитвали да се лекуват у дома, криейки симптомите си, за да не се правят големи разходи за лечение;

- властите забавили актуализирането на информацията, за да осигурят „нулев растеж“.

Разкритият документ казва, че служителите трябва да комбинират данни от "четирите нива" и да анализират скрита информация за пандемията.

Служителите и медицинският персонал на Ухан не могли да разкрият нищо, тъй като се нуждаели от разрешение от централното правителство. На 15 януари Цзяо Яхуей, заместник-директор на Националната здравна комисия, издаде забрана за диагностика на пациенти в провинциите и градовете, както и за разпространение на информация за първите случаи на инфекция.

Властите забранили на хората дори да обсъждат пандемията. Невъзможно било да се снима, копира и съхранява каквато и да е информация за коронавируса. Споделянето на данни дори в рамките на семейството било наказуемо, съобщава Блиц.

Други страни възнамерявали да проверят лично ситуацията във Ухан, но Китай е забранил влизането. Всички доказателства били унищожени. Поднебесната империя не е потискала вируса, но активно въвеждала цензура. В резултат на това цялото човечество пострада.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Агенсиа Пръц

Агенсиа Пръц

10.09.2020 | 17:05

Съобщава се на народо населението чъ Мекица скоропостижно умря от Куроно вирос ЗАРАЗЕНА директно от Шиши Бакшиши Тиквун Бей Бански Баш Крадец Оооглу и Негово Хидротехническо и Баш Емамбаялда Филосовско Изпражнение Великия Везир на студения Резерв Доган сопол ага Да му се свети името и некой като Левски да го свитне Амин Дай Боже

Отговори
5 1
И яз бях там

И яз бях там

10.09.2020 | 16:44

Нииеееее на 4 нива засрекетиха го на 40 нива та никуга дорде шиши ви плаща за тапутиите да не моете да го открииете Знъм къде гу зароиха ама не ма да кажа на Мекиса а ша гу шепна на Шиши га той ми шепне кък източи КТБ и си купи Мекица Апропо словореда и изказа ми е плод на дългото четене на новини написани от неграмотниците в Мекиса Ко да праиш с каков са сабереш таков стаеш

Отговори
4 1
Сарс

Сарс

10.09.2020 | 15:52

Марица,преписа от Блиц. А те от някъде. Никой не проверява източници. На принципа " една жена каза,,,". В резултат- най големия виновник за паниката са медиите.

Отговори
5 1
Батко

Батко

10.09.2020 | 15:28

Комунизъм. Ето затова ни Радев, ни Боко

Отговори
6 1
Тиква проста

Тиква проста

10.09.2020 | 17:02

гербаджийска. то затова комунистически Китай забрави за пандемията, докато Щатите гонят 200 000 починали.

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?