Следвайте ни

Спасен от COVID-19 в УМБАЛ „Свети Георги“ благодари на зам.-здравния министър

viber icon

Благодаря за адекватното лечение, грижа и най-вече за топлото отношение на целия колектив, истински посветен на дълоко хуманната си работа!

Тези думи на признателност са от благодарствено писмо на пациента Тимотей Купенов, изпратено до кабинета на зам.-министъра на здравеопазването д-р Бойко Пенков и до директора на УМБАЛ „Свети Георги“-Пловдив проф. д-р Карен Джамбазов.

„Уверен съм, че медицинските специалисти от УМБАЛ „Свети Георги“ ще продължават да дават най-доброто от себе си и ще се грижат неуморно за здравето на всички нуждаещи се“, се казва в отговора на зам.-министъра на здравеопазването д-р Бойко Пенков.

Ето и целия текст на писмото на пловдивчанина Тимотей Купенов:

„От 01.12.2020 г. бях повален от COVID -19 с двустранна пневмония. Бях приет и настанен в Клиниката по инфекциозни болести на УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив. С преживения инфаркт преди 6 месеца състоянието ми беше още по-сериозно.

Пиша ви с благодарност и признателност към целия медицински екип, служещ във 2-ри блок в COVID-отделението. Благодаря за адекватното лечение, грижа и най-вече за топлото отношение на целия колектив, истински посветен на дълбоко хуманната си работа! Благодаря ви! Това добро отношение не беше само към мене, но и към всички останали болни в стаята.

Изказвам най-искрената си благодарност към д-р Боев за вниманието и грижите, положени за лечението ми!

За всичко направено за мен – сърдечно благодаря!

Бог да ви благослови и закриля!

С уважение:
Тимотей Купенов“

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Минутка за реклама

Минутка за реклама

05.01.2021 | 09:08

марица,на хранилка ли сте?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?