Следвайте ни

След питане на "Марица": Министър Ангелов наказва болницата с кючеците ВИДЕО

viber icon

Министър Костадин Ангелов е наясно с болницата, където е заснет скандален клип, взривил социалните мрежи. На него се виждат как млади роми играят кючеци в отделение, макар видимо да кипят от здраве, докато хиляди българи чакат за легла.

"Марица" попита днес дали министерството на здравеопазването е установила болницата и дали става въпрос за КОВИД-отделение.

"Първо, това са изключително неприятни кадри, изгледах ги внимателно", сподели здравният министър. "Неофициално съм наясно с болницата и подробности. Чакам становище на МВР, за да издам официално наказания. 

След тяхното оповестяване ще излезем и с името на болничното заведение, и с наказанието", сподели още професор Ангелов.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Тони

Тони

05.11.2020 | 23:15

Целият управленски състав вън. Да бъдат приравнени към обикновенни доктори и сестри, а сестрата, където им се радваше да отиде в Столипиново или Факултето да им се радва още повече.

Отговори
0 2
Бройки "ЛЕГЛА" в болница лекуват колкото в ...хотел

Бройки "ЛЕГЛА" в болница лекуват колкото в ...хотел

05.11.2020 | 18:09

К'ва файда от "легло" в "болница" =гнездо на зараза= щом лекарите не му знаят ЦАКАТА НА ТОЯ ВИРУС? Властниците отбиват номера със "статистики"-стъкмистики прикриващи пълно НЕсправяне С НИЩО. "ЛЕГЛА" по черноморието колкото щеш, е, та“

Отговори
4 1
Батко

Батко

05.11.2020 | 16:12

Абе какво ковид отделение, какви 5 лева. Тия очевадно участват в клинично проучване. Отишли са да изкарат някой лев и да си покажат м.а.г.ариите. Като няма българи да стават опитни зайчета, стават цигани. Нормално.

Отговори
3 2
777

777

05.11.2020 | 15:22

Какво правят тези цигани здрави и праеи в ковид отделение. Затова няма юедъс за болните

Отговори
8 1
Болен

Болен

08.11.2020 | 16:11

Кой е казали че това е ковид отделение

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?