Следвайте ни

Скръбна вест! Пловдивски лекар издъхна от COVID-19

viber icon

Българският лекарски съюз съобщи за поредна кончина на лекар, заразен с COVID-19. Издъхнал е пловдивският невролог д-р Бойко Вълканов, от МЦ "Тримонциум". Ето съобщението на БЛС:

"Български лекарски съюз изказва своите дълбоки съболезнования на семейството, колегите и близките на д-р Бойко Вълканов, невролог в МЦ „Тримонциум“ гр. Пловдив, специализирал в областта на диагностиката и лечението на сънната апнея.

На 59 годишна възраст д-р Вълканов загуби битката с COVID 19. Д-р Вълканов завършва медицина в Медицински университет - Пловдив. Работи последователно в Сопот, Либия, МБАЛ „Св. Пантелеймон", практика по неврологични болести "Невроздраве" и МЦ „Тримонциум“ .

„Безкрайно отзивчив и колегиален, отдаден на работата и пациентите си, д-р Вълканов остана до последно в служба на медицината“, споделят колегите му.
Поклон пред паметта му".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ГЮРО

ГЮРО

13.04.2021 | 14:54

Загубил битката с Ковида... А какво показа аутопсията? Аааа, не била правена, щото била много опасна. И остава да се приеме на юнашка вересия, че "загубил битката с Ковид". И това се съобщава почти със садистична наслада.

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?