Следвайте ни

Сигналът до министъра: На Централна автогара карат и чакат без маски СНИМКИ

viber icon

"Марица" попита днес здравният министър Костадин Ангелов и членовете на Националния оперативен щаб защо поне на ключов обект като Централна автогара няма контрол от полиция и РЗИ, тъй като наш читател прати смущаващи снимки.

Обещахме, прилагаме ги. Те са доказателства, че в чакалнята на закрито е пълно с хора без маски и никой не им прави дори забележка. 85 процента от пътниците пък ги носят под носа, алармира читателят ни, направил снимките.

 

Нещо повече, българинът, живеещ в Лондон, хваща микробус от София през Враца за Кнежа. "6 от 9 пътника въобще не бяха сложили маски, такава нямаше и шофьорът. На моя забележка той отговори, че е не е лекар да казва на хората кой трябва да носи маска", обясни възмутено читателят ни.

 

Само да напомним, че Кнежа е в Плевенска област, която заедно с цитираната Врачанска води черния списък на регионите с най-много заболели към момента с по над 500 на 100 000 население.

Пътникът не е възхитен и от спазването на мерките в самолета от Лондон до София, където поне 10 пасажери също са носели маските като лигавници, но никой не им е правил забележка.

 

"В таксито пък ме посрещна реплика: "Носенето на маски е по желание", въпреки че е абсолютно задължително. В Лондон се спазва на 100 процента, глобите са невероятни, а шофьорът има право да откаже курс, ако пътникът няма предпазни средства", завърши авторът на снимките, който пази билета от пътуването до бойния, вече COVID Северозапад.

"Трябва ли аз да моля шофьори и пътници, няма ли органи. Все пак Централна автогара е ключов обект, а не някоя селска спирка, не е трудно да се отдели един полицай, попита той.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

И аз

И аз

11.03.2021 | 22:04

Аз искам да изпратя един сигна отправен към задните бузи на министъро там някъде между двете му задни бузи и по точно към онова отверствие от къдено излиза словото му словоблудството му и други изпражнения Белким бъде задоволен достатъчно с моя сигнал с размери метър и педесе и ФИ 150 Ако преди това не го е лапнал сигнала там отзад да му седи

Отговори
1 1
Оооххххх

Оооххххх

11.03.2021 | 22:02

Ако искате приеметекоментара ми хумористично, ако не, като ни знаете какви сме - замислете се. Казано е да се НОСЯТ маски. Ами чух много хора да казват "Ами аз си я НОСЯ, тя е с мен - в джоба ми е". Никъде не прочетох - ПРАВИЛНО ПОСТАВЕНИ маски. Такива сме си - жалко.

Отговори
3 1
Анонимен

Анонимен

11.03.2021 | 19:36

Не се носят маски, никаква, нулева дистанция , а в между селищните автобуси- ужасна гледка, човек връз човек, без маски, НО така ще е- без контрол по гарите, в препълнените автобуси не ни чака добро. Хора, ако не мислите за себе си, то помислете за семейството си, за близките си, за приятелите си, защото, не дай Боже да се срещнете с коварния вирус, не дай Боже да загубите близък или приятел и тогава да повярвате - ще е много късно. В България мерките са най - либерални и леки, но за съжаление и те не се спазват! И, затова сме в това положение- заради тези, които не вярват, които не спазват заповедите страдат всички! Хора, повярвайте и се пазете - Животът е само един, пазете го!!!

Отговори
6 8
Виолета Павлова

Виолета Павлова

11.03.2021 | 17:52

Ей,Ганьо,като толкова милееш за Англия - какво правиш тук?Щом си избрал да живееш там- не се меси в тукашните ситуации.Маските нито предпазват,нито ограничават разпространението на вируса!Освен това НЯМА ЗАКОН за носенето на маските!

Отговори
10 12
Бори

Бори

11.03.2021 | 19:18

Госпожо, вижда се докъде стигаме, като никой не спазва правила.

Отговори
6 8
Буден гражданин

Буден гражданин

11.03.2021 | 16:41

Гусин здравен министър. Ония в редакцията на Марица не носят маски. Моля за реакция. По възможност изпратете командоси от армията.

Отговори
6 6
Ответникът

Ответникът

11.03.2021 | 16:38

За да сложи някой маска,трябва да му се осигури от кой? А Марица? Питайте недоразумението здравен министър. После се възмущавайте. Някой пита ли човека на гарата с колко лева е в джоба,след като си купил билет. Ще има ли за хляб вечерта. Питайте бре журналисти. Какво правите дудуци на шайката от престъпници в държавата.

Отговори
12 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?