Следвайте ни

Защо на дискотека може, а на мач - не? Щабът отговаря пред "Марица"

viber icon

Защо не пускат хора на стадионите, а пускат в дискотеките! Фенове на Локо Пловдив помолиха "Марица" да пита на сутрешния брифинг на Щаба. Изпълнено!

Репортерът ни попита в кулоарите на Министерски съвет доцент Кунчев кога ще има публика на мачовете и дали ще следваме отново познатия модел - 2 седмици след Германия?

"Обсъжда се вариант между здравния министър и спортния министър. Не знам подробности, но вероятно ще се стигне до вариант като при театрите и кината - ограничен капацитет и на определено разстояние", обясни доцент Кунчев, член на НОЩ.

Припомняме, премиерът Борисов, прочут с футболните си пристрастия, обяви още преди 20 дни в кулоарите, че вероятно ще следваме немския модел и във футбола, изчаквайки 2 до 3 седмици, за да се направят съответните изводи. Неслучайно нашето първенство стартира 20 дни след Бундеслигата. Логично е да пуснем публика, след като това направят и в Германия. 
 

 

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?