Следвайте ни

Шефът на полицията в Пловдив пребори вируса, ето кога се връща на работа

viber icon

Шефът на пловдивската дирекция на полицията старши комисар Йордан Рогачев пребори коронавируса. Тази вечер той е получил резултата от поредния PCR тест, който е отрицателен, научи „Марица“. 

Рогачев бе диагностициран с COVID-19 преди близо три седмици. На 24 октомври от пресцентъра на ОДМВР - Пловдив, оповестиха, че той е заразен с китайския вирус.

„Въпреки стриктното спазване на противоепидемични мерки,  натовареното ежедневие, изпълнено с висок работен интензитет и редица срещи с управленци, служители и граждани  в условията на КОВИД 19, създадоха предпоставки за заразяването на директора на пловдивската полиция ст. комисар Йордан Рогачев с  коронавирус. Тази сутрин той си е направил бърз тест, който е отчел положителен резултат и през следващите дни ще бъде поставен под карантина в дома си", гласеше съобщението.

По време на боледуването си полицейският шеф беше на домашно лечение. Не е имал сериозни усложнения, но е дал няколко положителни теста.

Пред „Марица“ старши комисар Рогачев съобщи, че още в четвъртък се връща на работа.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

МвР

МвР

10.11.2020 | 20:19

Бъди здрав !

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?