Следвайте ни

Шефът на пловдивската полиция с важен призив относно COVID-19

viber icon

В условията на ръст при броя на заразените лица и медицински персонал с COVID-19, директорът на ОДМВР Пловдив старши комисар Йордан Рогачев отправи призив към жителите на областта да носят предпазните маски на закрити обществени места.

"Самодисциплината е на първо място, но приканвам всеки– от собственика на малък квартален магазин, дрогерия или голям търговски обект да напомня при влизане на клиент в него, че ползването на предпазни средства е препоръчително. Нека пазим човешкия живот, защото той е най- ценния капитал", подчерта Рогачев.

Той изрази личната си подкрепа и ангажираност и към медицинските лица, работещи в лечебните заведения на територията на областта, които първи срещат вируса в лице и се впускат с всички възможни сили в битка с него, която коства личното им здраве и спокойствие, адресирайки до тях благодарствени думи за неуморната им работа:
 
"Уважаеми лекари, медицински специалисти и сестри, акушерки, санитари,
Обръщам се към всички вас, от първия до последния дори и в най-отдалеченото кътче на нашата област. Правя го с благодарност, уважение и респект към онова, което вършите денонощно през професионалната си дейност и най-вече през последните близо осем месеца. А това е най-важното нещо – борите се за живота и здраве. Не на първата линия в преодоляване на последиците от него. Подложени сте ежедневно на огромно психическо и физическо напрежение, което няма как да не се отрази на вас и близките ви. Съзнавам, че цялото ни общество ви дължи много и се надявам бързо да го осъзнаем. Но не се страхувайте и не губете вяра, защото всички вие сте нашата светла надежда в несигурното и динамично време. Бъдете уверени, че не сте сами ! Целият състав на Областната дирекция на МВР в Пловдив стои редом с вас, подкрепяме ви, вярваме ви и ще продължаваме да ви подпомагаме в преодоляването на ежедневните трудности ! Правим го, защото сме призвани заедно да работим за обществения интерес ! На онези от вас, на които се налага да се лекуват пожелавам бързо и пълноценно оздравяване, за да се върнете обратно в предните редици ! На добър час и смело напред!"

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Трафик

Трафик

16.10.2020 | 14:48

Каня го този шеф да дойде или изпрати проверка на супермаркет ПАЗАРИТО- който е закрепен за ресторант Пилето. Това е на бул. България срещу бензиностанция OMV... до Санкт Петербург... Там собственика не носи маска никога... Даже и персонала... В този маркет се продава алкохол бира и твърд алкохол една тумба пияници заедно със собственика сърбат на едно кръгче което е за консумация но мисля не за алкохол. Там са най силни след 17. 30 часа. Тая група сърба е така на куп до към 22часа...и обикалят двата блока опикаха ги и ги осраха... Там е редно спешно проверка но не от полицаите на 3то РПУ, защото те са на "повикване" от собственика и пияната група с която демонстрират приятелски отношения... Което е супер обидно за професията полицай... Тези от групата викат полицаите след 18 паса и на който не им е приятен те лепят фишове за глоби.... Избирателно от посочена от компанията кола.... Имам снимков материал Което е позорно...

Отговори
0 0
Соня

Соня

16.10.2020 | 13:47

С призиви, лозунги или каквото и да е подобно не става! Железни мерки ,проверки,глоби! Само и единствено така може да ограничим заразата.

Отговори
2 0
Maya

Maya

16.10.2020 | 13:34

Започнете да работите у дома с Google. Това е най-финансово възнаграждаващото, което съм правил. Във вторник взех великолепно BMW, след като спечелих $ 36259 този последния месец. Всъщност започнах преди пет месеца / преди и на практика веднага донесох поне $ 96 на час. посетете този сайт точно тук. ===>>>> Jobnews3.com/

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?