Следвайте ни

Шефът на БЛС: Не Мангъров беше прав, а Мутафчийски

viber icon

"Не Мангъров беше прав, а Мутафчийски относно това, което ще се случи у нас. Мангъров мислеше, че ще е лек ветрец този вирус, но се случи лошият сценарий на Мутафчийски". Това заяви шефът на Българския лекарски съюз (БЛС) д-р Иван Маджаров.

Има много млади, които изкараха леко К-19. Те имат антитела. В момента има хора, които искат да дарят кръвна плазма, но не им дават, защото нямат ПСР. Не може така, добави той. По думите му, ако някой дари кръвна плазма, той може да избере за кого да го стори.  

"Нагнетява се едно напрежение. Важно е да кажем, че леглата в болниците за лечение на ковид се увеличават. Още пролетта обаче казахме, че ще се стигне до момент, в който системата, в който няма да може да поема. В момента в системата няма хаос, а високо напрежение", каза Маджаров.  

"Не бива да се създава усещане, че лекарите са виновни за нещо. Системата се справя, обществото ни се провали. То трябваше да разбере, че няма да можем да помогнем на всеки, който има нужда да влезе в болница", смята шефът на БЛС.  

 "Вероятно ще дойде време, когато ще трябва да направим анализ кой носи отговорност. Всички ние заедно обаче трябва да се справим с това. Не ми се иска пак хора да остават без работа. Това е друга трагедия. Нека помогнем на лекарите и медицинските сестри и спазваме най-нормалните мерки - дистанция и маски", призова Маджаров. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

АнтиКУКУ

АнтиКУКУ

09.11.2020 | 11:21

Ей истерясал,този първомайски пишман лекар е много далече от медицината. Мангъра и не само той е много прав. отивай да спиш и не дишай,ще се заразиш.

Отговори
7 11
Мангъровистка

Мангъровистка

16.11.2020 | 16:19

Маджаров да върви при Маджаров, в цеха за колбаси....Д-р Мангъров е голям специалист!

Отговори
0 0
КУКУ

КУКУ

09.11.2020 | 11:17

Точно така, мангъра каквото е казал нищо не се е случило. Брутален лъжец, най-вероятно платен от собственици на барове, изгрални зали, ресторанти, хотели и други подобни.

Отговори
11 7
Мангъровистка

Мангъровистка

16.11.2020 | 16:21

Скрий се и се търси, моля...Мангъров е номер 1 !

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?