Следвайте ни

Сензационно: Петър Дънов предсказал пандемията, намерил и лек

viber icon

Учителят Петър Дънов е дал рецепта, с която светът да се справи със смъртоносната заплаха на китайския коронавирус в своя беседа още през 1938-а година, обяви сензационно дългогодишният му изследовател д-р Елиезер Астаров, цитиран от Лупа.бг.

Според Учителя това е последната глобална катастрофа преди избухването на Трета световна война.

Ето и думите на основателя на „Бялото братство”, от които на човек му настръхват косите: „Ще дойде ден, когато Жълтата змия със стоманени крила ще обиколи целия свят. Много хора, много народи ще погинат, това е птицата, която носи със себе си смъртта. Само земното злато може да я спре. След нейното изчезване на земята ще дойде кръв, ще дойде и Третата война, последната...”

Според д-р Астаров препратката към коронавируса е ясна – идваща от Китай (жълта) зараза от животински произход (змия), която се разпространява по света с „железни криле” – самолети. „Златото на земята” пък е житото, както са наясно всички последователи на Бялото братство. Беинса Дуно не веднъж е препоръчвал за лечение на белодробни заболявания сутрин, обед и вечер да се дъвчат само сурови житни зърна.

По-притеснително е, че в пандемията Дънов е видял знамение за унищожителен военен конфликт. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мсрина

13.03.2020 | 09:59

Войната е факт. Тя е психологическа. А с вземане "спешни мерки за ограничаване на вируса", влизаме и в икономическа война и най-вероятно в тежка финансова криза.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?