Следвайте ни

Само в "Марица": Проф. Иво Петров разкри революционно оръжие срещу COVID-19

viber icon

Йонизиран кислород намалява до 10 пъти силата на коронавируса! Това съобщи в интервю пред "Марица" професор Иво Петров, един от най-добрите кардиолози не само в нас, но и в света.

Негови колеги от "Аджибадем сити клиник" са направили онзи ден опит, който е довел до смайващия ефект.

"За йонизираната вода и йонизирания кислород имаме преки доказателства. Наши!", разказа пред "Марица" професорът, който оглавява болницата, "Преди 10 дни излезе публикация в Австрия за йонизирания кислород, не озон, подчертавам.

Вече имаме и наши данни, че тези методи намаляват  ефекта от вируса и ускоряват оздравителния процес. Направихме опит с позитивна кръв, която показа наличие на вирус с голямо число. Добавихме разтвор на вода с йонизиран кислород. Концентрацията на активния вирус падна 10 пъти! Огромно!

Аз нямам никакво съмнение! От два месеца и половина ползваме тези методи. Както в кабинета ми, така и в цялата болница. Поръчали сме още 5 подобни апарата за йонизиране на въздуха.

Вирусът е на границата между живата и неживата природа. Имено защото е физична частица, физичните методи са по-ефективни от биологичните", обясни още светилото в кардиологията.

 

Четете утре само в "Марица" интервюто с професор Иво Петров

 

- На каква музика оперира до ден днешен

- Защо смята Аржентина за втора родина

- Как стажант със заплата 12 долара стана лекар от световна величина

- Какво мисли за протестите, София и държавата

- Откъде идва голямата му любов към Пловдив

 

 

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Too

Too

18.09.2020 | 23:38

Sega sha prodava ionizatori

Отговори
0 0
Лекар

Лекар

18.09.2020 | 18:04

Тоя полуде... Смешка след смешка. То не беше лекарство за краста, то не беше озовава терапия.. Е колко пациента с Ковид е излекувал с революционните си методи?,

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?