Следвайте ни

Само в "Марица": Полиция пази доц. Кунчев заради преследвач

viber icon

Двама полицаи се появиха пред Министерство на здравеопазването по спешност, видя "Марица". Те бяха привикани, след като мъж на средна възраст, представящ се за протестър, отново преследваше с телефон участващите в брифинга, по-конкретно доц. Ангел Кунчев.

Полицаите следяха зорко от 3 метра мъжа, облечен в черно. Последният явно чакаше доцент Кунчев да излезе, за да му зададе традиционните си въпроси с телефон. Съшият се похвали точно пред седмица пред "Марица", че е успял да "закове" Кунчев и ген. Мутафчийски с въпрос защо при "200 000 протестиращи няма скок на заразените в София".

Днес мъжът явно изнервил доцент Кунчев още от ранни зори, защото главният здравен инспектор изригна на брифинга: "За идиоти ли ни мислят! Пресреща ме един от онези с телефоните и ме пита дали различавам болен от заразен", разгневи се доцентът по едно време.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Шайка

Шайка

08.10.2020 | 13:14

Хасковския каунь заработва добри пари покрай бизнесът "covid".

Отговори
4 5
Стоян

Стоян

08.10.2020 | 13:04

Ма тва е оня, избягалия от Карлуково. Издирват го от 10 дни Мъка, мъка ...

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?