Следвайте ни

Пробив: Русия с универсална коронавирусна ваксина

viber icon

Голикова направи сензационно изявление на среща на президента с правителството.

Тя каза, че руски учени са анализирали 226 проби от кръвен серум на различни хора, които са имали SARS-CoV-2 и COVID-19. 

Антителата срещу инфекция са се развили в техните тела. 

По-късно е измислен експресен тест за коронавирус в държавния център "Вектор", той трябва да бъде регистриран до 15 април.

В същия медицински център са разработени няколко прототипа на коронавирусната ваксина. До 10 май ще бъде подготвена лекарствена форма за някои от тях. 

Предклиничните проучвания се планират да приключат до края на юни. Вече има доброволци, които тестват коронавирусната ваксина.
„След това ще бъдат стартирани клинични изпитвания от първата фаза за оценка на безопасността и имуногенността на ваксината при ограничен брой хора. Това са около 60 доброволци ”

Ако всичко работи, тогава руската разработка буквално ще спаси света. Италия, Испания и САЩ вече се задушават от епидемията; в тези страни няма средства за защита на лекарите, няма механична вентилация и няма ефективно лечение на коронавируса. Русия може да преобърне ситуацията.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

от сигОрен иСточник

03.04.2020 | 12:47

да е, как, от лосион за вани я правели, на путев щели да я тестват първо, ма само да го намерили в коя дупка се е сврял

Отговори
1 2

Zax

03.04.2020 | 11:45

Тя каза, че руски учени са анализирали 226 проби от кръвен серум на различни хора, които са имали SARS-CoV-2 и COVID-19. Коя Тя, каква е Тя, някоя си Голицина; врачка ли е, а може да е чистачка. Ако е лекар е глупачка, защото SARS-CoV-2 и COVID-19 е едно и също и няма как да търси различни антитела. Май Тя ще излезе наистина тъпачка.

Отговори
3 1

dii

03.04.2020 | 10:53

тогава руската разработка буквално ще спаси света. Италия, Испания и САЩ вече се задушават от епидемията Русия може да преобърне ситуацията. А дано ама надали. Те другите страни ако чакат на Русия пиши ги бегали. Поредната статия за манипулация на населението и заблуда в любов към рАсия. Те нали нямаха вирус и имаха 7 (седем) ваксини и 5 (пет) лекарства. Ако ги имаха нямаше бащицата да разпусне страната за 1 месец.

Отговори
2 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?