Следвайте ни

Родно училище потъна в скръб, COVID-19 уби любим учител

viber icon

Още една тъжна новина! Заместник-директорът на столичното 32 средно училище "Св. Климент Охридски" Надка Васева, която бе с коронавирус, е починала.

 "Времето е прекалено бързо за тези, които се страхуват. Времето е прекалено бавно за тези, които чакат. Но за тези, които обичат, времето е вечност. За нас си вечност, НАДЕ! Помним, обичаме, скърбим! Почивай в мир! От Колегите", написаха на сайта на едно от големите и авторитетни столични училища-

Още петима учители там са с COVID-19. По искане на ръководството на училището, в момента в него присъствено учат само учениците от 1 до 4 клас. Останалите са на дистанционно обучение. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

saad

saad

07.11.2020 | 08:23

Започнете да работите у дома с Google! Това е най-добрата работа, която съм имал. Миналата сряда получих чисто ново BMW, откакто получих чек за $ 6474 през това - 4 седмици преди. Започнах това преди 8 месеца и веднага донесох вкъщи поне 77 долара на час. Работя чрез тази връзка, отидете в началния раздел за повече подробности.===>>>.www.Selfmax5.com

Отговори
1 1
Учител

Учител

06.11.2020 | 21:04

Граматиков,скрий се! Много т.ъпи коментари! Жената е починала. М.айната ти ва теб и подобните ти! Заради такива и.зроди сме на тоя хал! Ти няма да си от безсмъртните! Дано си поредния пациент на отделенията!

Отговори
7 1
Граматиков

Граматиков

06.11.2020 | 20:24

Ако няма Ковид, учителите са безсмъртни

Отговори
2 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?