Следвайте ни

Рич от „Дързост и красота“: От ЦРУ знам кога свършва пандемията

viber icon

“Вирусът е измислен, казаха ми го приятели от ЦРУ". Това каза в предаването "Преди обед" по БТВ актьорът Рон Мос относно коронавируса. Звездата от сериала "Дързост и красота" се включи онлайн директно от Италия.

"COVID-19 ще продължи до 3 ноември, когато са изборите в САЩ. След това може да премине в друга форма. Ама вие още ли вярвате на всичко, което ви говорят по медиите в цял свят?!”, каза Мос.

"Това, което виждате и слушате по новините са пълни глупости и не е истина", допълни той. "Вирусът ще приключи на 3 ноември, защото всичко е преди изборите за президент на САЩ. Защо си мислите, че ще приключи тогава COVID-19? Защото всичко, което се е случило до момента с вируса е, за да не се получат изборите и да се избегнат", каза още Мос, който обвърза пандемията с предстоящите американски избори.

 През последните 4 месеца актьорът и музикант Рон Мос се занимавам със снимките на филма "Изненадващо пътуване". В него се разказва за нюйорски брокер на акции, който решава да купи къща в Пуля, Италия. Отива там да намери нов живот и открива, че къщата, която купува, не съществува, а след това се влюбва в невероятно красивата дъщеря на бизнесмен.

"Беше крайно време да направя промяна" - така Мос коментира решението си да "скъса" със сериала "Дързост и красота", в който той стана известен с ролята си на Рич Форестър.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Пловдив

Пловдив

21.10.2020 | 09:41

Типичният американец - въобразяват си, че светът се върти около тяхната измислена държава, живееща от години на милостта на Китай заради трилионите заеми. Балонът скоро ще се спука за щастие.

Отговори
4 0
Един от тях си ти, недей сижилява

Един от тях си ти, недей сижилява

21.10.2020 | 06:55

Рич е флегма, никога не съм го харесвала..! (Между другото таз не я понасям, ами аз да не би да ви понасям,от доста време ми се,, гади,...!)

Отговори
1 1
Малеееей

Малеееей

21.10.2020 | 05:16

Луди колкото си щеш. И ние ги имаме, за съжаление по много.

Отговори
3 2
Наборе, може би

Наборе, може би

21.10.2020 | 04:33

Вирусът стана, като вашата дъъъъълга сапунка

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?