Следвайте ни

Разкриха голямата тайна! Ето колко струват ваксините

viber icon

Изтече една от най-пазените тайни на света. Белгийският държавен секретар Ева де Блекер огласи цените на ваксините, което впоследствие изтрила от социалните мрежи, тъй като информацията е поверителна.

Ето ги! Според огласените данни доза от ваксината на "АстраЗенека" струва 1,78 евро, на "Пфайзер" - 12 евро, на "Модерна" - 18 долара. Посочените данни са част от предварителните споразумения за доставка, подписани от Европейската комисия, като част от доставките идват в България.

Междувременно Парламентът одобри окончателно Споразумението за продажбата  от и между България, Швеция и фармацевтичната компания „Янсен“ закупуването и доставката на ваксината срещу Covid-19.

Първоначално страната ни отказа закупуването на ваксината, но правителството реши да предприеме действия за осигуряването й.

Заради първоначалния отказ България ще получава ваксината чрез друга страна членка на ЕК, а реалната доставка и употреба на ваксините ще започне след издаване на разрешение за употреба от еврокомисията, по предложение на европейската агенция по лекарствата.

Депутатите одобриха и проекторешение за участието на България в сключените от Европейската комисия и производителите на лекарствата „Кюрвак“ и „Модерна“ предварителни споразумения за покупка на ваксини във връзка с пандемията.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Не им струва сценария и пет пари

Не им струва сценария и пет пари

18.12.2020 | 20:55

Нещо щом е тайна майна е Шушу Мушу А шушу мушу къща разваля А в случая цял свят Извод Шушу Мушу из медийте Едни пари под масата в някоя ошфорна зона Ковид сценарий достоен за еврейския Оскарчо както и печалбата която не е за пренебрегване Загубелите ли ? Кучета ги яли Или по скоро еврейте ги хапнали на мезелък Кой без работа Кой със съсипан бизнес Всички на опашката пред еврейските банки за кредити А забелязвате ли че кредитите поскъпнаха Такси макси гаранти залози обслужване Ама кой ти гледа това Всичко се вторачило във филма Ковид Ако допуснете да ви работят с такива филмчета Ковидчета Знаете ли още колко броя ковидчета ще ви измислят А между впрочем заглавието на филма не важен Важно е съдържанието и идеята на режисьора и сценариста Влезнахте много яко в този филм Въпроса е как ще се измъкнете загубилите вяра в Бога Като слепци сте

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?