Следвайте ни

Професор от НОЩ обяви 40 бона награда, ако му намерят парите

viber icon

С чувство за хумор се отнесе математикът проф. Николай Витанов към информациите, че в Щаба са получавали по 35 000 лева на месец. Ученият от БАН беше член на НОЩ. Ето как проф. Витанов коментира пандемията и получените пари.

"Кратка информация за оперативната обстановка за България по отношение на пандемията COVID-19 за 02 юни 2021 г.
Ситуацията с пандемията е спокойна. Базовото репродуктивно число днес е 0.585, обхвата на заразата се свива. Броят на активните случаи намалява съгласно очакванията. Посока - надолу към 15 000. Здравната система продължава да се разтоварва.
Средният брой поставени дози на ден от 11 май насам е около 20 000. При това темпо груповият имунитет ще дойде след 280 дни, тоест по средата на зимата догодина.
10% награда за този, който открие къде ми са 35 000 лева на месец в продължение на 14 месеца. Намира документите, дава парите, махаме данъци и осигуровки и от остатъка му давам 10%.

Някъде към 40 000 лева трябва да са. Давайте, това е доста хубава заплата за една година.

Жалка работа е това, на стари години да лъжеш, но какво да се прави. Може пък да съм пропуснат и да не са ми дали половината милион.
Хайде със здраве. Днес е много кратко, защото имам доста работа".

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?