71
Следвайте ни

Професор: Делта вариантът атакува сърдечно-съдовата система

viber icon

Делта вариантът атакува сърдечно-съдовата система. Може да се стигне до изостряне на съществуващи болести или отключването на нови такива като развитие на миокардия, мозъчен инсулт или образуване на тромби. Това заяви в студиото на „Здравей, България” кардиологът проф. Иво Петров.

Статистиката показва, че средното ниво на смъртност по сърдечно-съдова причина е малко над 30 %, а в България то е около 60 %. Превенцията, ранното диагностициране и лечението са от изключително значение, твърди специалистът.

 

„Сърдечно-съдовите заболявания са най-големият убиец. Спрете да пушите, правете по 10 000 крачки на ден”, посътветва проф. Петров.

 

„В нашата болница 77 % от медиците са ваксинирани. Тоест, това е над средното европейско ниво и затова имаме ниска заболеваемост и смъртност. За месец имаме двама заразени, като и двамата не бяха ваксинирани", каза той. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ГЮРО

ГЮРО

29.09.2021 | 13:03

Поредната шарлатания. От сърдечно-съдови заболявания умират над 65% от всички починали, от онкологични около 30%. Дали са С Ковид или не, те си умират и това не притеснява никого. Но когато са С Ковид, те се прехвърлят като ценни бройки и се отчита голяма смъртност от коронавируса. А това не е вярно. Аутопсии не се правят и остават само данните от фалшивите ПЦР тестове. Ето така се подплашва населението да участва в експеримента "ваксиниране срещу Ковид", от който Биг фарма печели много стотици милиарди.

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?