Следвайте ни

Проф. Владов: Стига псевдо наука, продължете ваксинацията

viber icon

"Когато говори светилото професор Никола Владов, трябва да се слуша и записва.  Хората от време на време се стресират от псевдонаучни твърдения. Ваксинацията трябва да продължи, и то с пълна сила." Това заяви един от шефовете на ВМА, виртуоз в областта на чернодробните трансплантации. 

"Научихме се да живеем с този вирус", каза още професорът. Според него именно ваксинирането е начинът да бъде овладяна пандемията. По думите му и самите лекари са се научили да се пазят от вируса по-добре, като броят на новозаразените сред медиците е значително по-малък.

Във ВМА ситуацията е на предел, но колегите са доста по-спокойни, резултатите са добри. Тези, които лежат в ковид отделенията се обгрижват по най-правилния начин. Броят на интубираните болни е доста по-малък.

Трябва да запазим спокойствие и да се борим по най-добрия начин за живота на тези, които имат нужда от интензивно лечение, призова проф. Владов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Шъ Шъ Шъ стане Ако ще и свинкя на джамия да се качи

Шъ Шъ Шъ стане Ако ще и свинкя на джамия да се качи

13.03.2021 | 16:32

А да да не забравя Никога Кармата ми няма да ме отведе до операционата на чифута Владов Има все още истински български лекари който с икономически еврейски геноцид не можахте да прогоните от България да бършат задниците на еврейската пасмина на Запад и на Изток На тези лекари аз вярвам и поклон им сторвам А че Владов и чифути като него ще кастрирам от към врата в името на Общественото здраве и дума да нема Кастрация а не ваксинация

Отговори
2 2
Марш говеда еврейски

Марш говеда еврейски

13.03.2021 | 16:10

Спя си спокойно еврейска гнидо Защото след съня ме чака къртовски труд Интересно кък ти гнидо еврейска заспиваш в чужд дом в случая Български когато ти казват че си нежелана натресла си се в този дом Майната ви Изчезвайте в Израел гадове доде не станало късно Туй ви го казва вашия Домакин Българина Тоест АЗ

Отговори
2 1
??????????????

??????????????

13.03.2021 | 14:38

Нямам думи. Как спиш бе човек? Толкова злоба и просташтина, събрани в едно същество? Марица, вземете мерки. Тази особа постоянно ръси цинизми и глупости.

Отговори
3 3
Нали

Нали

13.03.2021 | 16:04

Какви мерки да вземат Марица, това е хюмнето на Славчо Атанасов на щат там! Явно му е изневерил и сега ревнува по педераския си начин, като ръси простотии!

Отговори
1 2
Абе иди чифутино прекопай пиперя Вместо да киснеш в сайта

Абе иди чифутино прекопай пиперя Вместо да киснеш в сайта

13.03.2021 | 14:11

Минуса който е сложен към обръщението ми към.чифутската мутра Владов не е сложен лично от него НАЛИ А от друга чифутска свиня чийто ташаци трябва да бъдат кастрирани в името на Общественото здраве НАЛИ

Отговори
2 7
Семенцето ти проклето Владов

Семенцето ти проклето Владов

13.03.2021 | 13:41

Браво Владов Браво Браво Ето такива като теб кучи сине ми развърват ръцете утре да кажа Спрете спекулацийте Продължете с кастрацшя на чифутската пасмина Тя е изход за здравето на едно общество Ко шъ кажеш Владов Говоря за мъдете увиснали Би.ли се разделил в името на общественото здраве без крясъци за Холокост

Отговори
2 7
Карма

Карма

13.03.2021 | 15:43

И съдбата като те доведе до операционната на професор Владов, упойката да свърши ти пожелавам!

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?