Следвайте ни

Проф. Момеков: Който разбере истината за произхода на COVID-19 ще умре

viber icon

Разследването на произхода на COVID-19 ще продължи. Ала може би този, който го разбере, ще умре. Когато се пишат книгите по темата, за България ще се запише, че е била на челно място по смъртност.

Това заяви председателят на Българското научно дружество по фармация проф. Георги Момеков в предаването „Панорама“ по БНТ. 

"Ние водим война. Сега е времето да се взимат политически неизгодни решения, но един ден, тези хора ще се запомнят с това", подчерта той. 

"Ваксинацията не трябва да е насилствена, но хората трябва да проумеят, че тя променя съдби, маските – също. Хората трябва да мислят за мерките, като за акт на върховно човеколюбие, а не като на репресия", подчерта проф. Момеков. Той припомни, че в клиничните изследвания на ваксините са участвали хиляди хора.

"Вирусът бързо се промени, но всички нации се опитват да ваксинират, колкото се може повече хора. Ваксинацията пази от хоспитализация и смърт. Няма как да направиш PCR на населението по целия свят, за да разбереш дали болестта се развива безсимптомно.

Нациите, с най-високо ваксинационно покритие са най-бързо развиващите се икономики. Безумно е хора, които не разбират да ни обясняват за ваксинацията", каза още председателят на Българското научно дружество по фармация.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Деница

Деница

12.09.2021 | 03:33

Професора е много прав. Ваксинацията не ни предпазва от това да се разболее, а при евентуално заболяване да премине по леко, без усложнения. Не мога да разбера що за задръстен народ сте.

Отговори
2 3
Мъничко предистория

Мъничко предистория

11.09.2021 | 18:37

Инсталираните във времето чифутски спящи клетки бяха активирани яко в чифутската медийна кампания на тема Ковид Забележете във времето комунистическо цоциалистическо как тихомълком са си инспирирали в живота ни поне 50 вагона с професори доценти и все другая чифутска пасмина която в по даден сигнал да бъде активирана да ни дава насоки в живота Пък как бе аджеба не видяхме един чифутски колхозник механизатор на комбайн и трактор Пък как бе аджеба не видяхме един водач на биоологична единица наречена крава и от там водача и кравар чифутин Кък не видяхме стругар сондьор или поне миньор от таз чифутска пасмина да ни облъчва със свойте умозаключения изкопани от дамара на някой забой Нема и да видите таквоз нещо дори и Ковида им да ви заобиколи Но едно е сигурно докато сте живи и мърдате до последния си дъх ще храните тази чифутска пасмина с титли доценти професори лекари Търтейте в пчелното семейство от какво се хранят Да правилно От труда на пчеличките

Отговори
2 5
Мейнстриймър

Мейнстриймър

11.09.2021 | 16:44

Внушава с вълшебство тайна и нему неизвестна. Можем да знаем какво се е случило без да знаем какво се е случило, пише главния вестник на Ню Йорк в The public knowledge. А с екстресензорна активност младеж в Русия вируса видя, че е сложен организъм, и скенира мозъка. Гн професора мистерик преразказва официалния наратив и сам разкрива фарма тайна

Отговори
3 1
Човек

Човек

11.09.2021 | 16:40

Ти кога точно изчака?

Отговори
2 0
Хора, които разбират

Хора, които разбират

11.09.2021 | 16:04

Изглежда хората, които разбират са само хора, които разбират с правилна политическа нагласа. Но многоуважаемия с хитрия поглед пропусна да го каже.

Отговори
3 5
Бай Тошо

Бай Тошо

11.09.2021 | 15:44

Другари, "елита" много издиша, седесарската пропаганда твърдеше, че много сме го разредили след 9-ти септември, ама то с такъв "елит", пази Боже!

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?