Следвайте ни

Проф. Чирков: COVID-19 е икономическо оръжие

viber icon

Пандемията от COVID-19 може и да се окаже икономическо оръжие, с което да бъдат завлечени надолу редица световни икономики, а коронавирусът може и да е манипулиран, допусна видният кардиохирург проф. Александър Чирков в предаването "Лице в лице" тази вечер по бТВ.

"За пандемията няма една или две, а много гледни точки. 52 милиона умират от грип през 1928 г., а от войната - 21 милиона. Как е възможно в момента толкова институти да не могат да разберат какъв е точно този коронавирус? Един вирус може да се манипулира, всеки вирус иска белтък, това е научно доказано", заяви проф. Чирков

"Представете си една страна, която закъсва, тогава тя може да потърси манипулиране на вируси, за да повлекат след себе си държави с по-добра икономика", допусна той. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

DIVINE MOON

DIVINE MOON

04.06.2020 | 22:20

ПРОМЯНА НА ЖИВОТНИТЕ НОВИНИ !!!! Това е трансформация на живота! Казвам се г-жа Busarakham, аз съм от Тайланд. Поради специфичен финансов анализ, договорът, който обработвах миналия месец, не мина по план. Затова реших да взема заем, но той никога не беше одобрен заради лошия ми кредитен рейтинг. Преди няколко дни, една дама от моята организация дойде и ми разказа за кооперативната компания за заетост на ДИВИН МОН, с ниска 2% лихва и по-добър график на плащания. И тя ми каза, че е била излъгана няколко пъти, докато не е била насочена към КОПЕРАТИВНАТА ЗАЕМИРАЛНА КОМПАНИЯ DIVINE MOON. Тогава се свързах с тях на [email protected] и те ми дадоха заема. Много съм щастлив.

Отговори
0 1
зрител

зрител

04.06.2020 | 21:45

Възрастта не прощава. Чирков вече е станал толкова неадекватен, че даже водещата се същиса и втресе задето го е поканила. Говореше абсолютни нелепости, мисълта му бягаше, забравяше въпроси, повтаряше по три пъти едно и също...

Отговори
5 8
Котка

Котка

04.06.2020 | 20:32

Аз предлагам всяко светило да свети върху това, за което е учило. Вирусологията е една от най-сложните медицински науки, тъй че е редно кардиолозите да си гледат сърцата, хирурзите - червата и т.н. Щото иначе леко се излагат.

Отговори
4 10
Боже, опази!

Боже, опази!

04.06.2020 | 19:58

Никога не е късно да станеш за резил! Лошо е, когато на стари години се мъчи да е оригинален без никакви доказателства, ей так, лаф да става......като не става за друго!

Отговори
3 11
Стоян

Стоян

04.06.2020 | 19:51

Светила го казват ! Аз вярвам !

Отговори
9 3
ОРОНАВИРУ

ОРОНАВИРУ

04.06.2020 | 19:35

А къде отиде добрият стар коронавирус?

Отговори
8 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?