Следвайте ни

Проф. Ангелов: Водят България към нова COVID вълна ВИДЕО

viber icon

Това служебно правителство води държавата към целенасочено усложнение на ковид ситуацията и към нова вълна след лятото. Това заяви д-р Костадин Ангелов на пресконференция в Бургас. С него е и проф. Ангел Кунчев.

Няколко стотин хиляди неизползвани ваксини срещу COVID -19 ще бъдат бракувани в края на месеца в България, каза бившият здравен министър Костадин Ангелов. В края на юли изтичал срокът на голяма част от ваксините.

 
Ангелов не уточни точното количество, което ще бъде унищожено, на подчерта, че бракуване на ваксини ще има от всички видове.

Ексминистърът упрекна служебното правителство, че е провалило първата и най-важна задача в държавата - да продължи ваксинацията с такъв темп, че да се даде надеждна сигурност на българите за следващата вълна. По думите на Ангелов ваксинацията на практика в България е спряла.

Бившият директор на Националният център по заразни и паразитни болести проф.Тодор Кантарджиев призова да се ваксинират повече българи.

И системата на здравеопазването, и хората, ще имат проблеми тази есен, посочи Кантарджиев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Мазно

Мазно

17.07.2021 | 17:54

Мазен, ботоксов смешник !

Отговори
3 1
Бъдещ емигрант

Бъдещ емигрант

17.07.2021 | 17:09

Тези едноклетъчни марионетки не спряха с простотиите си....не стига,че толкова години крадяха и докараха народа до тотална мизерия а продължават нагло да обвиняват други за собствените си извращения във всички сфери

Отговори
14 2
Малък ум

Малък ум

17.07.2021 | 16:36

Малък ум...

Отговори
6 2
Малък ум

Малък ум

17.07.2021 | 16:36

Тъ.....гьоз....

Отговори
5 2
Ботоксов ма. лоумник

Ботоксов ма. лоумник

17.07.2021 | 16:21

Това ли е най важно в държавата? Инжектиране на незнайно какви експериментални и непроучени ГМО течности. И как предвиждате поредни вълни? Ще използваме грипа за прикритие ли?

Отговори
9 3
Пандемия

Пандемия

17.07.2021 | 16:20

Ангелов вероятно намеква за задължително ваксиниране. Не е добре да се мисли така. Защо трябва да подписваме декларация за ваксинирането. Населението в някои държави каза управляващите да си взимат ваксините и да си дават оставките, ей Ангелов май това не си го чул.

Отговори
11 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?