Следвайте ни

Проф. Ангелов: Очаквам много атаки срещу проверките, но стоя зад всяко РЗИ

viber icon

Ако хората не вярват на мерките и не ги спазват, има ли нужда от нови мерки, които да не се спазват. Нека да спазваме мерките такива, каквито са, коментира здравният министър проф. Костадин Ангелов.

Колегите от РЗИ ще работят и нощем, въпреки умората им. Никакви колебания нямам, стоим зад всяка една проверка и всеки един директор, защото очакваме да има много атаки. Колегите от РЗИ ще си свършат работата така, че да защитят живота на всички български граждани.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Terra incognita

Terra incognita

15.10.2020 | 12:59

Белгийски медици в открито писмо споделят, PCR не е диагностичен тест за ковид, създаден е за научни цели, и дава много фалшиво позитивни резултати. В 30 % от населението ковид рецепторите са в стомашно чревен тракт и обичайно пик на ковид е повишено изкупуване на тоалетна хартия вън от обичайно потребление. Но те докосват от пари до всичко което се досетите. Профилактика с маска изисква смяна на всеки три часа ако не е трислойна, а масовите практика маски в употреба са сравними с месечни памперси. Не е изяснен и генома на преболедували и невъзприемчиви. Неандерталския хаплотип е силно уязвим

Отговори
0 0
Брифинг

Брифинг

15.10.2020 | 11:35

Я му вижте погледа на тоя.има ли нещо нормално там?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?