Пробив! Комбинация от 2 лекарства убива коронавируса

Ново лекарство дава надежди за лечение на заразата COVID-19.  Директорът на средиземноморския институт по инфекциозни болести в Марсилия д-р Дидие Раул е комбинирал 2 лекарства, за да лекува коронавируса. Твърди се, че комбинацията е дала резултат при много пациенти, съобщи Нова телевизия.

"След като китайците публикуваха резултати за лечение на коронавирус с хидроксихлорохин и азитромицин, ние също направихме своите проучвания. Решихме да изпробваме лечението върху наши пациенти. Хлорохинът е лекарство, което познавам много добре от практиката си. През годините съм лекувал на 4 000 души от инфекциозни заболявания с него, в комбинация с антибиотика азитромицин. Познавам и страничните му ефекти", обясни д-р Раул.

"Започнахме лечение на пациенти с коронавирус с дневна доза от 600 милиграма хидроксихлорохин. Това лекарство се приема изключително добре от организма. Има хора с различни възпалителни заболявания, които го приемат по 10-20 години. Медикаментът съществува от 60 години и хората го познават добре", каза още той.

"Създадохме лечебен протокол, който беше одобрен от здравните власти. Лекувахме група от 24 души, като целта ни беше да измерим количеството вирус в кръвта и да видим дали то намалява. Дадохме си срок от 6 дни. Искахме да разберем дали след този срок вирусът ще изчезне. Резултатите бяха впечатляващи. Пациентите, които лекувахме, бяха до един здрави само след 6 дни. Нещо повече, макар и субективно, част от тях имаха подобрени още след първите 24 часа. Изключително доволен съм от резултатите. След нашия екип и други започнаха работа по това лечение", заяви д-р Дидие Раул.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Eeeeе ти пък ся

Eeeeе ти пък ся

19.03.2020 | 17:13

В Булгарстан, ние вашите господари, ще видиме ще изчакаме ще се договориме на КОЙ по колко и тогава ще ви кажем по колко ще ви струва щото здравната каса нали знаете кинти нема и сами тряяааа си плащате за лечението ви. Така че събирайте кинтите и се надявайте да ви огрее слънцето ......

Отговори
2 1
Страх

Страх

19.03.2020 | 15:14

АМИ ХАЙДЕ ГЕНЕРАЛЧЕТО ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА ЗАПОЧВА ЛЕЧЕНИЕ ВЕДНАГА!!!!!!!!!!!!!

Отговори
2 3

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?