Следвайте ни

Превръщат зала „Армеец“ в полева болница

viber icon

Премиерът Бойко Борисов разпространи кадри от разпоредената от тренировка по разгръщане на полева болница в спортна зала „Арена Армеец“ в София. По-рано днес в Карлово той беше информиран за хода на учението от заместник-началника на отбраната вицеадмирал Емил Ефтимов.

В тренировката участват Министерството на отбраната, Министерството на вътрешните работи, Министерството на здравеопазването и Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“. Занятието се ръководи от Националния оперативен щаб. Към настоящия момент се провежда първият етап, който ще продължи до края на деня – първоначално разполагане на полева болница в спортна зала.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Много тъжно

Много тъжно

20.03.2020 | 23:24

Похвално,че се подготвя полева болница.Но като види човек леглата с пружини и едновремешни дюшеци, от 60 години на 20 век му става тъжно и се чувства жалък на фона на модерните легла които виждаме не само в Китай,но и в другите страни.А министърът застанал горд до тях. Чехите при 780 нямат починал,браво явно медикаментити които позват са по-успешни.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?