Следвайте ни

Супероръжие срещу COVID-19 разработва преводачът на Тръмп д-р Мермерски

viber icon

Преводачът на Доналд Тръмп д-р Йонко Мермерски и имунолог номер 1 на САЩ д-р Антъни Фаучи разработват препарат срещу коронавируса. Това съобщи самият български учен, пише ПИК.

"Благодаря на д-р Антъни Фаучи за срещата, ценните съвети и отделеното време. Аз и екипът ми от Recogniti LLP във Вашингтон сме изключително вдъхновени и продължаваме още по-нахъсано да изследваме патентования от мен неинвазивен капнографски (capnograpy) тест за моментално скриниране/диагностика/мониторинг за Covid19 и разделяне на здрави от заразени симптоматични пациенти само за секунди", съобщи д-р Мермерски и отправи послание: "Хора, липсвате ми и ви обичам! Корона19 ще бъде унищожена и съвсем скоро светът отново ще бъде красив, щастлив и обичлив".

Д-р Антъни Фаучи е директор на Националния институт за алергии и инфекциозни заболявания на САЩ и е един от експертите в оглавявания от вицепремиера Майк Пенс щаб за борба с коронавируса.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

irinka

04.04.2020 | 15:39

Не знам оръжие, ама Мермерски дано не преведе на Тръмп какво каза Бойко Методиев Борисов за маските а именно че "всички разумни носят маски", че ще стане на Бойко Кирилов Борисов. Език мой, враг мой.

Отговори
4 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?