Следвайте ни

Политик: Дядовците да се жертват за бъдещето на внуците си

viber icon

Помощник-губернаторът на щата Тексас Дан Патрик обяви, че старите хора в Америка трябва да се жертват за внуците си ако се наложи да се спасява икономиката, съобщи USA Today. 

Републиканецът настоя Съединените щати да се върнат пак към нормалния работен ритъм по телевизия Фокс Нюз. Патрик изрече тези еретични слова във вечерното шоу на Такър Карлсън.

Той бе потърсен за мнение във връзка с изявлението на президента Доналд Тръмп, че иска да отвори страната до седмици, не до месеци.

„Старото поколение като мен, което е под по-голям риск от коронавирус може да се погрижи за себе си“, заяви Патрик. 

И обяви, че дядовците и бабите на Америка няма да искат икономическото бъдеще на внуците им да отиде по дяволите заради тях. 

„Никой не ме е питал дали искам като възрастен гражданин да се опра на шанса си и на собственото оцеляване в замяна на запазването на Америка, която обича своите деца и внуци. Ако се стигне до такъв избор – аз съм за!“, каза 69-годишният Дан Патрик.

Републиканецът смята, че в страната има много стари хора, които са съгласни с него и са готови да се жертват за бъдещето на внуците.

Редакция и превод: Росен Саръмов

 

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Яна

Яна

24.03.2020 | 21:13

Да бе, велика нация, за която печалбата е по-важна от хората.

Отговори
20 1
от мястото

от мястото

24.03.2020 | 21:24

Яна, когато (ако) някога разбереш че правото на работа а не на социални помощи и съмнителна свобода във фейсбук е основно човешко право и достойнство тогава може и да приема че разговарям с човек, а не с кифла

Отговори
5 15
от мястото

от мястото

24.03.2020 | 19:53

Демократите блокираха 3 трилиона помощ кеш за работниците и малкия и среден бизнес, защото искат тези пари да се дадат за безплатни аборти и нови правила за гласуване на нелегалните. В тази ситуация нагласата на болшинството американци и на президента Тръмп е да се пусне работната сила до работните им места за да се спасят и те и американската икономика. Това е. Дядовците ще си стоят вкъщи а младите - на работа.

Отговори
8 1
сем

сем

24.03.2020 | 19:32

и как-по какъв начин ,мой човек?

Отговори
2 1
@@@@@

@@@@@

24.03.2020 | 19:07

Затова са велика нация а не страхливци като нас.

Отговори
5 26
SOS

SOS

24.03.2020 | 19:34

Много сте "УМЕН"

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?