Почетният консул на Република Молдова инж. Веселин Чипев дарява маски и дезинфектанти в „Централен” и „Източен”

Все повече фирми, обществени организации и частни лица се включват в дарителската  кампания за подпомагане борбата с коронавируса.

На среща преди няколко дни с кмета Здравко Димитров бизнесът изрази желание да съдейства, за да се чувстват хората по-спокойни и да не се поддават на паника.

При кмета общинският съветник от ДПС Али Байрам подчерта необходимостта  от засилено внимание към жителите на „Столипиново“ и изрази готовност партията да помогне с каквото може, за да могат жителите на квартала да се чувстват по-спокойни и да не се поддават на паника.

Общинският съвет  на ДПС направи дарение на маски и дизинфектанти в район „Източен“, като основната заслуга е на бизнесмена  Веселин Чипев, който е от ръководството на ДПС. Октай Чалъшкан раздаде помощни средства в район „Централен“.

Изпълняваме това, което сме обещали, а и наша грижа е да обръщаме внимание на хората, които сами не могат да си помогнат. В този труден момент трябва да се обединяваме и да си подаваме ръка, за да можем по-леко да минем през тази криза“, коментира Али Байрам.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Чипев

Чипев

14.10.2020 | 23:33

Веско, кажи за незаконните фабрики за тютюн около Пловдив...все с молдовски граждани?! Случайност ли е или ти си замесен!?

Отговори
0 0
Пловдивчанин

Пловдивчанин

24.03.2020 | 19:34

Кметът да погледне Бургас 67 респиратора, а ние 16. Стига с тия маски и спирт. Само фукльощина. Хайде кмет и областен, търсете респиратори

Отговори
1 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?