Следвайте ни

По-заразен ли е новият щам на коронавируса? СЗО с последни данни за заразата

viber icon

Новият щам на коронавируса изглежда по-заразен, но нямаме данни за влиянието му върху смъртността от инфекцията. Това заяви пред телевизия "Россия 24" представителката на Световната здравна организация (СЗО) в Русия Мелита Вуйнович.

"Първите данни, които получихме от британски учени, показват, че този вирус изглежда по-заразен (...) Към момента няма доказателства, няма достатъчно данни, за да можем да кажем, че той влияе на патогенноста, на тежестта на заболяването, на смъртността", каза експертът. Тя допълни, че СЗО е в постоянен контакт с британските учени.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ГЮРО

ГЮРО

21.12.2020 | 18:36

какво се правят на утрепани? Още от лятото беше известно, че короната вече я няма. Дигаха парлама заради 2-3 умрели на ден, при 300 дневно от други болести. Сега отново надуха йерихонската тръба, за да допобъркат стадото. Не допуснаха групов имунитет, защото пазеха стадото за ваксините. Да, ама не. Сега взеха да дърдорят, че "май ваксините ставали и за този щам". С което им лъсна задната част, че ваксините нямат нищо общо с никакви вируси. Целите са други, май?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?