Следвайте ни

Паника в Нови пазар заради руския COVID-19, търсят помощ от "Марица"

viber icon

Читатели от Нови пазар потърсиха помощ от "Марица", стресирани от руския COVID-19 в града. Вече 6 работника, пристигнали да строят Балкански поток, са установени с коронавируса. От щаба успокоиха, че са изолирани във фургони в лагера край града. Всичките контактни лица са издирени, включително и тези от полета Москва-София. Сред тях заразени няма.

Читатели от Нови пазар сигнализираха, че работниците от република Татарстан са нарушавали 14-дневната карантина, като били забелязани да пазаруват в местни магазинчета. "Марица" предаде сигнала до Щаба.

"Така ли! имаме информация, че са изолирани и полицията ги проверява по два пъти на ден. Ще проверим", споделиха от Щаба.

Първият заразен пристигнал в Спешното в Нови пазар в доста тежко състояние, довериха наши читатели. Имал висока температура и бил немощен. Нормално, медицинските лица и техните близки са притеснени. Досега Нови пазар успяваше да се опази от коронавируса.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?