Следвайте ни

От ваксина ли почина студентът? Отговаря шефът на "Пирогов"

viber icon

Гръцки студент почина в София,  няколко дни след като беше ваксиниран срещу КОВИД. Здравният министър нареди веднага проверка. Ето първите данни, съобщени от професор Балтов пред Нова нюз.

Починалият 23-годишен гръцки студент е постъпил в "Пирогов" с травма, след това са се получили усложнения. Смъртта му е причинена от тежък хематом в мозъка, получен от удар след нещастен инцидент.

"Това, което се знае, е че има проблем с този студент от травма на главата при падане вкъщи. Ще изчакаме да завърши цялата проверка. По първоначални данни в системата за записване за поставена ваксина срещу COVID-19, неговото име и неговото временно ЕГН не съществува в системата, което показва, че в България на него не му е поставяна ваксина. Това са първоначалните данни от разговор, който проведох сутринта с директора на "Пирогов", обясни пък  министър Ангелов.

 

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Сега става интересно

Сега става интересно

28.03.2021 | 00:39

Започват оправдания, как ваксината е безопасна, смъртта на здрави хора е от нещо си....И накрая ще се окаже,че не Ковид,а цялата п.едерастия около него ни идва в повече.

Отговори
2 2
Данов

Данов

29.03.2021 | 08:29

Кое му е интересното? Онова набедено професорче, шефът на Пирогов, за пореден път защитава партийни интереси. Да не би да не знаете, че е долна гербаджийска подлога? Ще стане интересно, когато народът ги помете от власт и им потърси сметка за всички злини, които ни причиниха. Да си здрав!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?