Следвайте ни

Общината купува 30 дихателни апарата

Кметът иска някои магазини за храна да работят денонощно

viber icon

Община Пловдив ще закупи 30 дихателни апарата, тъй като наличните не са достатъчни. Това съобщи кметът Здравко Димитров.

"Смятаме да ги закупуваме поетапно. Ще искаме и извънредна сесия, тъй като трябва да се прехвърлят средства от едно перо в друго“, обясни градоначалникът Димитров. 

Той добави, че органите на реда и РЗИ проверяват непрекъснато за спазване на разпоредените мерки във връзка с обявеното извънредно положение в страната.

"Призовавам гражданите да бъдат спокойни и да спазват разпоредбите на органите на реда. Службите, ангажирани с опазването на реда, а също и здравните служби, изпълняват добросъвестно задълженията си. 

Няма паника, ситуацията по улиците е нормална. Ако може някои от хранителните вериги да минат на 24-часов работен ден, ще бъде добре за хората, за да се снабдят с необходимите продукти", завърши кметът.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?