Следвайте ни

Новите случаи на COVID-19: Футболисти, учителки, ученик и хлапе в детска градина

viber icon

Двама футболисти от ФК „Пирин“, хлапе и учителка в детска градина и ученик от Казанлък са новите случаи на COVID-19 днес.

4-годишно дете, три учителки и помощник-възпитател от детска градина „Слънце“ в Монтана са с положителни проби за COVID-19, предава NOVA. Най-късно утре се очакват резултатите на взетите проби на друга част от децата и персонала. Под карантина са поставени 33 момичета и момчета от три групи, заедно с три учителки и две помощник-възпитателки, които са били контактни на вече заразените. В градината е направена пълна дезинфекция.

Заразени са и двама футболисти на "Пирин"-Благоевград. Те са отделени от групата и са поставени под карантина според здравните изисквания. При направени три теста в рамките на последните 72 часа, пробите на всички останали футболисти, треньори и служители, пряко свързани с дейността на представителния отбор са отрицателни.

Подготовката на отбора за гостуването на "Локомотив" (Горна Оряховица) продължава нормално. Двубоят е в понеделник, 21 септември, от 17:45 часа.

 С COVID-19 е и ученик от 11 клас на Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм в Казанлък. Веднага е поставен под домашна карантина, в добро състояние и остава под наблюдение. Децата от класа също са карантинирани. Те ще продължат обучението си онлайн през следващите 14 дни.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?