Следвайте ни

Наш лекар: Министърът, Мангъров и Чорбанов да поемат ковид болница

viber icon

Доктор Борис Таблов живее и работи от години като анестезиолог в Германия. Той участва активно в дискусията около ковид кризата. Ето какво написа лекарят:

 

"Предложение до министъра на здравеопазването в Република България!
Уважаеми г-н Стойчо Кацаров ,
Предвид личното Ви отношение по темата с глобалната пандемия и нежеланието Ви да предотвратите с активни действия задаващата се криза, предлагам:
- да поемете управлението на избрана от вас болница, в която да създадете организация за посрещане на следващата вълна тежко болни, с предимство за неваксинирани.
- да поканите в ръководеното от вас здравно заведение - доц. Мангъров, проф. Чорбанов, проф. Чакъров, д-р Тодоров, д-р Първанова, които да поемат лечението на интензивно болните.
- да поканите телевизия 7/8 да отразява 24/7 случващото се в болницата, за да може най-накрая да се убедим и ние най-заблудените, че пандемията е измислица с цел налагане на нов световен ред.
- да поканите д-р Алексов да прави аутопсия на починалите за да докажем на цял свят, че от този вирус не се умира.
- финансирането да бъде единствено и само за сметка на наличната клинична пътека за лечение на болни с COVID-19 за да докажете колко алчни и корумпирани са всички български медици, които повече от година пълниха болниците единствено с цел личната си материална облага.
Уважами г-н Министър,
Вярвам че ще жертвате от ценното си време в името на кауза много по-голяма от всички нас - да докажете с вашите съмишленици, че живеем във времето на най-мрачната манипулация в историята на човечеството.
С уважение,
д-р Борис Таблов".

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (24)

д-р Борис Тъплов

д-р Борис Тъплов

28.07.2021 | 12:33

Моля ви ваксинирайте се! Единственото усилие, което трябва да положите е да си напишете завещанието.

Отговори
8 2
колега

колега

28.07.2021 | 12:23

д-р Таблов,само за да ви покажат на снимка с отрочетата сте готов да коментирате неща,които не разбирате.Не си заслужава-като ви гледам килограмите,а и тези на отрочетата,май не се стараета особено.

Отговори
5 5
колега

колега

28.07.2021 | 12:21

Доктор Таблов,преди да пишете,четете.Д-р Мангъров е директор на Ковид отделението в инф.болница.Впрочем и журналистите беше редно да го отбележат.А от вас акъл не щем,като ви гледам килограмите,а и тези на децата ви,май не се стараете особено в нещата.Успех с анестезиите,и не се завирайте по сайтовете,само и само да ви видим със семейството на снимка.Гледката не е особено приятна.

Отговори
5 6
aнестезиолог

aнестезиолог

28.07.2021 | 09:44

За разлика от колегата,мисля ,че всеки трябва да дава мнение за нещата в областта в която е специалист,доц.Мангъров е инфекционист и аз лично вярвам на неговото мнение и знания ,ако се разболея бих предпочел той да ме лекува,е ако се стигне до дихателна недостатъчхост,това вече е работа за хора с опит с това,тоест реаниматорите,накрая желая никой да не стига до болница,все пак 80 процента от хората ка рат ковид леко

Отговори
12 4
хаха

хаха

28.07.2021 | 09:24

Анестезолог? Това доктор ли е? И разбира от вируси???

Отговори
10 6
4567

4567

28.07.2021 | 09:05

За първи път в човешката история можем да предаваме заболяване,което нямаме на хора ,които са имунизирани срещу него!

Отговори
9 2
Ковид статистики

Ковид статистики

28.07.2021 | 08:01

Към май в САЩ ваксинирани 101 млн, от тях 10 262 се заразили, а една трета безсимптомни преносители на ковид. Хоспитализирани 995, починали 159. Медици от килежа Бейлър Тексас охисват ковид взрив с 92 заболели след сватба със само ваксинирани

Отговори
7 3
...

...

28.07.2021 | 07:36

Още един специалист,но не и имунолог..

Отговори
9 4
Интересно

Интересно

28.07.2021 | 01:51

От чужбина мнения не искаме, точно в Германия лекарите масово отказват ГМО течности. Но истинските, не тези, които Магарица ни пробутва само и само да плаши.

Отговори
9 11
До Доктора

До Доктора

28.07.2021 | 01:36

Към доктора имам само няколко въпроса Защо в страните с голям процент на ваксинирани хора броя на болните се увеличава? Защо дадоха на ваксинираните така наречените зелени визи/паспорти след като е доказано и признато че ваксината не предпазва от заразяване и в момента ваксинираните са най големия разпространител на вируса? Как ще обясните че в Израел половината а вече дори може и по голям процент от тежко болните в болниците са ваксинирани? Как ще обясните информираното съгласие което ви карат да подписвате при поставяне на ваксината?

Отговори
21 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?