НА ЖИВО Готов ли е Пловдив за коронавируса

Готовността на Пловдив да се справи с установения вече и в България коронавирус обсъдиха от кризисния щаб. 

Още миналата седмица стана ясно, че пловдивските болници са  в готовност да осигурят поне 100 легла. 46 от леглата са в УМБАЛ "Св. Георги", 36 са в Окръжна болница. При нужда във Военна болница има още 10 легла. Кожният диспансер също е в готовност да реагира. 

Вижте обмисля ли се евентуално разширяване на легловата база и  обезпечени ли са лечебните заведения с достатъчно защитни облекла и други предпазни средства? 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
възмутена

възмутена

09.03.2020 | 14:49

Оляхте се от преиграване.Така само изнервяте и шизофренирате ситуацията.Натрапвате само страх сред населението и нищо друго.Но какво друго може да измисли асперинчето на Каназирева.Лошо е когато ни управляват тотално неподготвени хора и популисти. Изборите госпожо Каназирева свършиха , пък и там видяхме, как се изложихте с измамите си.Не сме в предизборна ситуация.Запомнете го

Отговори
2 0
Ранчев

Ранчев

09.03.2020 | 14:26

Ох, милата тя, болна женица. Кой, ма, Данке, те ебава вече за нещо? Ти докога ще се правиш на кмет? И тоя овчи мозък Зикито, съвсем си му подвила коленцата. Аре, стига вече. Само с женски полов орган в политиката не се успява. Нужни са и други качества. Ама ти откъде да знаеш. Но от момента, когато излъга цял Пловдив на изборите и вече те изучават в учебника по политология като "Случая Каназирева", си политически труп. Още не го осъзнаваш, но след една година, като свърши мандата на правителството, си напълно чао от политиката. Никой не иска да има нещо общо с такава токсична персона, като тебе.

Отговори
3 0
Частните болници кога?

Частните болници кога?

09.03.2020 | 14:03

Каспела, Пълмед,Еврохоспитал..и т.н. кога ще се включат или на тях им е хубаво да работят със здравна каса само каквото им харесва. Вън от държавната ясла на всички частни болници.

Отговори
2 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?