49
Следвайте ни

МЗ огласи четирите сигурни симптома на Делта варианта

viber icon

Ваксината на Pfizer/BioNTech и препаратът на AstraZeneca предпазват от тежки форми на COVID-19, предизвикани от Делта мутацията. Това съобщават от Министерството на здравеопазването на Facebook страницата си. 

В същото време обаче се вижда, че защитата спрямо този вирусен вариант е по-слаба, отколкото спрямо изходния вариант на вируса, или Алфа мутацията.

Симптомите при зараза с Делта варианта са главоболие, хрема, прегракналост и температура.

Важно е да се спазват обичайните мерки за хигиена, дистанция, дезинфекция, както и да се носят предпазни маски и да се проветряват помещенията. Най-сигурната защита остават ваксините.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

главоболие, хрема, прегракналост и температура

главоболие, хрема, прегракналост и температура

11.10.2021 | 14:51

Доктори, кажете една остра болест, която да не протича с поне 3(три) от изброените симптома?

Отговори
11 2
Ross

Ross

11.10.2021 | 14:17

"Cимптомите при зараза с Делта варианта са главоболие, хрема, прегракналост и температура. Важно е да се спазват обичайните мерки за хигиена, дистанция, дезинфекция, както и да се носят предпазни маски и да се проветряват помещенията. Най-сигурната защита остават ваксините". ----------------- Симптомите при зараза с Делта варианта са главоболие, хрема, прегракналост и температура. ----- Така съобщавали от министерството на здравеопазването. Да ги питаме боклуците от това министерство ...." къде изчезна грипа и даже най невинната простуда от която всеки един е страдал преди тази плаНдемия ? Нима същите симптоми не са налице при всяка банална простуда?? Същите симптоми като главоболие и повишена температура са налице при много други здравословни проблеми. Самата хрема може да бъде симптом при други най различни причини. Днес всичко е Кромид 19 в делта вариант. Утре може да се смени буквата и ще трябва да забравим за делта Кромид 19. Извода е : Използвайте ума си /по скоро интелигентността си / да различавате преднамерените лъжи на титулувани кратуни . Те не ви мислят доброто. Вие са тях сте клиенти а не пациенти. Не вярвайте и на парцали като вк марица и останалите подобни му. Не вярвайте на тези които ви натрапват че ваксинацията била единственото решение за справяне с проблема.

Отговори
18 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?