Следвайте ни

Министър Ангелов отряза ресторантьорите за вечерния час

viber icon

"Голяма част от българските граждани ще прекарат новогодишната нощ по домовете си, спазвайки мерките коректно и съвестно. Да искаме разхлабване на мерките за друга част от българите, които така или иначе попадат в изключенията на заповедта от 18-ти декември, намирам за некоректно към мнозинството от сънародниците ни". Това написа във фейсбук профила си министърът на здравеопазването Костадин Ангелов във връзка с предложението на министъра на туризма Марияна Николова ресторантите в хотелите да работят до 00:30 ч. на Нова година.

"Министерството на здравеопазването изпрати официалното си становище до Министерството на туризма, във връзка с писмото, което получихме по-рано от вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова. В него г-жа Николова настоятелно моли ресторантите в хотелите да работят в новогодишната нощ, по изключение до 00:30 ч. на 01.01.2021 г.", пише още министър Ангелов.

"В конкретния случай аспектите, в които може да се разгледа тази молба, са два:

-Формален и

-Морален

Формалният - в сила е заповед от 18-ти декември, която регламентира работното време на ресторантите на територията на местата за настаняване. Не виждам основание тази заповед да бъде редактирана".

"Моралният аспект е по-сложен. Голяма част от българските граждани ще прекарат новогодишната нощ по домовете си, спазвайки мерките коректно и съвестно.

Да искаме разхлабване на мерките за друга част от българите, които така или иначе попадат в изключенията на заповедта от 18-ти декември, намирам за некоректно към мнозинството от сънародниците ни. С последните думи споделям своето лично мнение", пише още министърът на здравеопазването.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Адио еврейски инцебил

Адио еврейски инцебил

29.12.2020 | 21:31

Нищо бе не е станало Той ги реже за вечерния час Те ще му отрежат ботоксовата глава Е няма да стане това найстина макър на доста хора им се иска даже да бъде ОНЛАЙНО Ама ще има резане при всички случай Първо Политическо За другото да помечтаем Може и да се сбъдне По празниците стават чудеса Веселете се бре хора като за последно А този образ не го мислете Той е пътник и в прекия и в преносния смисъл

Отговори
3 0
Д-р Менгеле

Д-р Менгеле

29.12.2020 | 18:29

https://youtu.be/Dwc8dMw4raw

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?