Следвайте ни

Министър Ангелов: Не е време за разделение!

viber icon

"Във времена, в които едни вярват, а други не, в които едни слагат маски, а други не, когато някои искат да задържат децата си вкъщи, а други задължително да ги пратят на училище, когато едни искат да защитят, а други да не се нарушава свободата им, когато сме толкова разединени, толкова далечни, толкова враждебни, толкова неразбиращи, толкова уплашени, толкова несъгласни, толкова мразещи… " Това написа в профила си във Фейсбук здравният министър Костадин Ангелов. 

"Там, сякаш в друг свят, има едни герои в бели престилки, които не спят, които почти не ядат, които са на крак всеки ден, всеки час и минута, които нямат време да прегърнат децата си, които не могат да целунат жените си, на които просто не е останал живот различен от скалпели, кръв, игли и плазма, дефибрилатори и кислородни концентратори.

Те са там, за да можем всички ние, които или вярваме, или не - да сме добре, да сме здрави, да ни има! За да можем ние да прегърнем децата си, да кажем “обичам те” на любим човек! Не е време за разделение, противопоставяне на хората. Време е да си помогнем и заедно да спечелим битката!", призова Ангелов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Щраусиада

Щраусиада

25.11.2020 | 09:55

Дайте да дадем, и после ние ще ядем. Недоучилият медицина Костадин Ангелов има длъжностна характеристика и по нея следва да се разследва. След първата, сигналната вълна ковид, инфраструктурата интензини легла за тежка форма ковид не е променена и това осигурява първо място на планетата по смъртност. От ковид не се умира а от усложненията му. А те налагат интетзивнто лечение. Маската арсенал на предишните епохи не е средство при съвременна епидемия, тогава причинителят бил непознат. Дори ваксинална ефективност с ваксини експеримент не осигуряват предпазване от ковид а само по леко протичане

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?