Следвайте ни

Заради COVID-19: Мерят температура в асеновградската казарма

viber icon

Военнослужещите в Асеновград са под постоянно лекарско наблюдение след констатирания случай на коронавирус в тамошната казарма, научи "Марица".

Не са предприети нови противоепидемични мерки. Запазват се тези от началото на пандемията, а военните продължават строго да ги спазват.  През портала се влиза по един, като на всеки се измерва температурата. Спазва се дистанция. Сред военнослужещите няма притеснения предвид констатирания случай на COVID-19. 

Припомняме, че РЗИ обяви вчера информация за пловдивчанин, служещ във военното поделение в Асеновград, който е заразен с коронавирус. 

Към момента мъжът се чувства сравнително добре и се лекува в дома си в ЖК "Тракия". Издирват се неговите близки и хората от поделението, с които е бил в контакт.

На военнослужещият му е станало зле в събота, научи „Марица“ от свои източници. Той веднага е потърсил медицинска помощ. Посетил е пловдивска болница, където му е направен тест за коронавирус. Резултатът се оказал положителен, но състоянието му не налагало хоспитализация. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Коментари (2)

Божеее пази ни

Божеее пази ни

30.06.2020 | 15:38

Каква темперетура бе, то ако се окриваше с мерене на темпретура..Там има поне още 3до 5ма те като заразят жената и децата стане Трябва да направят тестове на всички иначе ще стане мазало....

Отговори
0 0
Rosalina DE LUCIA

Rosalina DE LUCIA

30.06.2020 | 15:36

Здравейте г-жо и г-н, На този коментар обявявам новите си съобщения. Свидетелствам за получения заем и искам да благодаря на г-жа Виолайн. Имате важен проект за изпълнение, но за съжаление нямате достатъчно пари, за да започнете. Вашият бизнес е фалирал и търсите средства, за да започнете, това съобщение е за вас. Моля, свържете се с тази дама с кредитора на IBSI-BANQUE. Ето неговия имейл адрес: [email protected] Благодаря ти !

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?