Следвайте ни

МБАЛ “Св.Пантелеймон“ набира доброволци в борбата с COVID-19

viber icon

МБАЛ “Св.Пантелеймон“ - Пловдив“ЕООД започва кампания за набиране на доброволци за участие в дейностите по овладяване на пандемията от COVD-19 и осигуряване на качествена медицинска помощ в стационарните отделния на болницата. За това информираха от здравното заведение.

Кандидатите могат да бъдат:- дипломирани лекари и медицински сестри; студенти по медицина от пети и шести курс; студенти от медицинските университети и колежи в страната, приключили или прекъснали семестриалното си образование; медицински специалисти/лекари, мед.сестри и акушерки/ в пенсионна възраст; други лица, които желаят да се включат в обслужването на пациентите и дейностите по дезинфекцията и хигиената на територията на лечебното заведение.

Желаещите да се включат могат да изпратят  автобиография Европейски формат на e_mail [email protected] или на адрес: гр. Пловдив, бул.“ Никола Вапцаров“ 9.

МБАЛ "Свети Панталеймон" е една от болниците в Пловдив, където се лекуват болни от коронавирус.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?